Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai insolite hoteluri din lume

Daca te numeri printre persoanele aflate in constanta cautare de originalitate si adori sa descoperi locuri surprinzatoare atunci te afli…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 30, 2017

Daca te numeri printre persoanele aflate in constanta cautare de originalitate si adori sa descoperi locuri surprinzatoare atunci te afli in cel mai potrivit loc cu putinta. In cele ce urmeaza va propunem un top al celor mai insolite hoteluri din lume, locuri in care vei petrece o noapte memorabila, cu siguranta una din cele mai frumoase din viata. In materie de originalitate nu exista limite iar aceste hoteluri stau marturie acestui lucru.

turcia

Yunak Evleri, Turcia. Se ia peisajele de vis din regiunea Cappadocia din Turcia, se adauga un hotel autentic si magnific. Rezultat: reteta unui sejur perfect. Hotelul Yunak Evleri este situat intr-un cadru extraordinar, pe o faleza. Turistii vor avea ocazia sa doarma in camere spatioase sublime si spatioase, ba chiar sa profite de o baie intr-un jacuzzi. Un must: savurarea unui pahar pe o terasa si admirarea unui apus de soare: de vis.

chile

Montana Magica, Chile. In mijlocul unei paduri imense din Chile, veti gasi unul din cele mai insolite hoteluri din lume: Montana Magica si cele 12 camere ale sale. Acest hotel de munte se integreaza perfect in acest cadru exceptional. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina interioara si exterioara, un spa si un restaurant delicios.

suedia

Icehotel, Suedia. Acest hotel de gheata, primul de acest gen din lume de altfel este un loc pur si simplu magic. De mai bine de 20 de ani artisti din intreaga lume vin sa sculpteze acest hotel situat pe malurile raului Torne. Aici, clientii dorm intr-un sac de dormit, pe un pat din gheata magnific, intr-o camera in care temperatura nu depaseste -5 grade Celsius.

india

Taj Lake Palace, India. Luxul este cuvantul potrivit pentru a descrie acest hotel superb si insolit totodata din India. Bun venit in India, la Taj Lake Palace, un hotel situat pur si simplu in mijlocul unui lac. In acest cadru exceptional turistii pot profita de o panorama magica dar si de confortul oferit de acest stabiliment, adesea considerat cel mai frumos hotel din lume.

Comments

comments