Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai romantice orase din Europa

Vrei ca in acest an sa iti surprinzi partenerul cu cea mai frumoasa si cea mai romantica vacanta? Nu trebuie…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 26, 2017 Tags: , , , , , , ,

Vrei ca in acest an sa iti surprinzi partenerul cu cea mai frumoasa si cea mai romantica vacanta? Nu trebuie sa ajungi foarte departe. Ce poate fi mai frumos decat sa descoperiti in doi cele mai romantice orase europene?

paris

Paris, Franta. Nu putem incepe un top al celor mai romantice orase din Europa fara sa evocam celebrul Paris. O veritabila etapa romantica must see, orasul luminilor si numeroasele sale monumente reprezinta decorul perfect pentru un week-end romantic in doi. Va puteti plimba de mana pe podurile de peste Sena, puteti urca scarile de la Montmartre, sa descoperiti gradina Luxemburgului…

Bruges, Belgia. Supranumit si Venetia Nordului, orasul Bruges este locul perfect pentru un sejur romantic in doi. Acest oras mignon are o multime de canale deci numeroase poduri pentru mangaieri. Dar si numeroase muzee si o specialitate gurmanda- ciocolata.

florenta

Florenta, Italia. Italia este o tara foarte populara, avand destinatii turistice unele mai romantice decat celelalte. Roma, Venetia si Florenta, bineinteles. Puteti degusta cea mai delicioasa inghetata in doi, sa va bucurati de iubirea voastra intr-un restaurant romantic degustand un vin bun sau putei face cele mai frumoase decoperiri culturale.

Killarney, Irlanda. Un oras care se poate descoperi cu caleasca, de unde si latura sa foarte romantica. Vei putea descoperi aici cele mai idilice peisaje, castele in ruine coline verzi, lacuri ascunse..

budapeste

Budapesta, Ungaria. Budapesta este fara indoiala o destinatie perfecta pentru un week-end in doi. Centrul sau istoric, termele din oras, parcurile sale pline de flori, seduc numerosi turisti indragostiti.

Salzbourg, Austria. Orasul lui Mozart este locul perfect pentru o escapada romantica in doi. Magnificul oras dominat de castelul Mirabelle atrage din ce in ce mai multi turisti care vin sa se casatoreasca aici.

barce

Barcelona, Spania. Parcul Guell, telefericul de la Montjuic, stradutele de la Poble Espanyol,  lacul parcului Ciutadella… sunt doar cateva din atractiile de aici. In plus, aici se pot admira cele mai frumoase apusuri de soare.

Praga, Republica Ceha. Praga este o alta destinatie must see atunci cand vine vorba despre iubire sau romantism. Castelul Praga de aici este un loc magic dar si faimosul pod Charles cu luminile care se reflecta peste Vtlava.