Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 destinatii pentru cei care adora frigul

Daca faci parte din categoria turistilor care rezista foarte bine la frig si la conditii extreme si care isi aleg…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 6, 2017 Tags: , , , , , , ,

Daca faci parte din categoria turistilor care rezista foarte bine la frig si la conditii extreme si care isi aleg destinatiile nu in functie de anotimp sau de moda, acest articol iti este destinat.

frig

Care sunt cele mai bune destinatii in care poti aprecia cele mai scazute temperaturi?

budapesta

O baie la miezul noptii in Budapesta, Ungaria. La baile termale Széchenyi din Budapesta, experienta contrastului termic este una mai mult decat incredibila. Pamantul este inghetat , statuile sunt pudrate cu zapada iar apa din bazine se mentine la 38 de grade Celsius. Stilul sau neo-renascentist are si el mare succes.

Un spectacol de lumini 100% natural in Alaska. Fenomenul aurorelor boreale din Alaska va incanta cu siguranta spectatorii care asista la fuziunea elementelor- vant, atmosfera inalta si un peisaj magnific, care stau la originea crearii unui val fosforescent in nuante de verde care ilumineaza cerul nocturn.

tibet

Pe acoperisul lumii, in Tibet. Cu cei 3600 de metri ai sai, Lhassa, este unul din cele mai inalte orase din lume. Templele si manastirile budiste sunt numeroase aici. Sunt locuri mitice, care simbolizeaza armonia, ideale pentru a-ti regasi pacea interioara.

Liban. Cu cele sase statiuni de schi foarte apreciate de catre schiori si de catre surferi, Liban este destinatia ideala pentru cei care iubesc frigul. Zapada de la mare altitudine este spectaculoasa.

rusia

Capitala Rusiei la caderea noptii. Moscova, capitala Rusiei, pare iarna iesita direct dintr-un basm. Pietele si bisericile sunt acoperite cu zapada si vin cu un plus de solemnitate pentru acest oras mitic. Si chiar daca este foarte frig aici, soarele isi face simtita prezenta.

Lacul Baikal, perla Siberiei. Cu cea mai importanta rezervatie de apa dulce din lume, lacul Baikal este cel care fascineaza prin transparenta si grandoarea sa. Are o bogatie ecologica uimitoare si este cea mai populara destinatie pentru cei care adora frigul.

sankt

Sankt Petersburg. Farmecul sau pitoresc este sublimat de anotimpul iarna. Aici te poti bucura de plimbari cu troika, poti vizita parcurile ascunse sub zapada, muzeele, poti admirca canelele sale…

Finlanda. O tara care te invita sa descoperi frumusetea sa glaciala si simbolurile sale. Circuitele sau cursele cu saniile sunt foarte populare aici.