Monday, September 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 6 cele mai frumoase bungalowuri de pe apa

Unde poti profita la maximum de viata? In cele mai frumoase colturi de paradis, bineinteles. Iar locuri paradisiace sunt destule,…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 31, 2017 Tags: , , , , , ,

Unde poti profita la maximum de viata? In cele mai frumoase colturi de paradis, bineinteles. Iar locuri paradisiace sunt destule, din fericire. Doar trebuie sa le descoperi. Care sunt cele mai frumoase bungalowuri pe apa care te asteapta in cele patru colturi ale lumii?

cocoa

Cocoa Island, Maldive. Insulele Maldive, cele mai paradisiace insule din lume nu au pereche atunci cand vine vorba despre hoteluri de lux. Dovada cu hotelul de cinci stele Cocoa Island, care propune bungalowuri asezate direct pe apa in nuante de turcoaz.

Four Seasons, Bora Bora, Polinezia Franceza. Pe cealalta parte a planetei se afla un hotel la fel de spectaculos cu cele mai paradisiace bungalowuri. Insula Bora Bora din Polinezia Franceza are un peisaj idilic, magic si foarte exotic, cu plaje magnifice de nisip alb si hoteluri de vis. Iar Four Seasons are cele mai frumoase bungalowuri asezate direct pe apa translucida.

gili

Gili Lankanfushi, Maldive. Un veritabil colt de paradis pe care il poti avea doar pentru tine o saptamana…un paradis care poate cu greu sa fie descris in cuvinte. Trebuie descoperit si admirat. Micul dejun va putea fi livrat dimineata cu vaporul si vei avea marea doar pentru tine pentru o veritabila vacanta de vis.

FloatHouse River Kwai Resort, Thailanda. Dovada ca un bungalow nu trebuie sa se afle in mijlocul marii pentru a fi cu adevarat magnific. Aceste bungalowuri inconjurate de coline inverzite te vor ajuta sa te relaxezi ca niciodata in mijlocul naturii, ascultand debitul raului.

sandals

Sandals Royal Carribean Resort& Private Island. Inca un loc de pus pe bucket list. Sandals Royal Carribean Resort a venit cu elementul supriza si a propus primele bungalowuri pe apa din Jamaica. Piscine private, natura maiestuoasa, peisaj mirific… ce ai putea cere mai multĀ de la o vacanta de vis?

Conrad Maldives Rangali Island, Maldive. Peisaje de vis, o ambianta luxoasa, privelisti magnifice asupra marii in nuante de verde turcoaz… si mai ales apusuri de soare care iti vor taia respiratia.

Comments

comments