Thursday, March 4, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 10 destinatii abordabile pentru 2017

Nimic nu se compara cu planificarea urmatoarelor vacante atunci cand vrei sa incepi cat mai bine anul. Dar poate ca…

By AncaP , in Topuri din lume , at January 24, 2017 Tags: , , , , , , ,

Nimic nu se compara cu planificarea urmatoarelor vacante atunci cand vrei sa incepi cat mai bine anul. Dar poate ca exista ceva mai bun- vacante la un pret mai abordabil care te vor ajuta sa faci si unele economii.

ibiza

Ibiza. Nimic nu se compara cu leneveala la soare pentru a-ti reincarca bateriile. Pe langa plajele sale sublime, insula este o destinatie care are foarte multe de oferit. Porturi, statiuni balneare, golfuri, peisaje minunate… aici nu ai cum sa te plictisesti.

Cagliari. Daca nu ai ajuns inca prin Sardinia, acum este momentul potrivit, mai mult ca niciodata. Ape in nuante minunate de turcoaz, descoperiri culturale, plaje, gradini botanice… toate sunt minunate.

glasgow

Glasgow. Cea mai calduroasa ambianta din puburile scotiene este gata sa te intampine. Glasgow este un oras care te va surprinde cu siguranta datorita diversitatii sale culturale, artistice si muzicale.

Copenhaga. O alta destinatie turistica minunata la un pret abordabil. Capitala Danemarcei este un loc plin de energie care asteapta sa iti faci bagajele.

faro

Faro. Vrei sa te distrezi, sa mananci bine, sa profiti de soare si sa teodihnesti ? In acest caz, Faro, cel mai frumos oras din partea de sud a Portugaliei este cea mai buna alegere.

Republica Capului Verde. Daca vrei sa te relaxezi pe deplin, iata destinatia ideala. Acest arhipelag vulcanic ofera o multime de posibilitati de activitati pentru cei mai activi, de la scufundari, la drumetii. Sau pur si simplu te poti odihni si poti profita de minunatele insule de aici.

mumbai

Mumbai. Daca vrei sa faci cunostinta cu o alta cultura minunata, trebuie neaparat sa ajungi in Mumbai. Vei descoperi o bucatarie autentica, cricketul, dar si o istorie tumultuoasa, vizitand un oras.

Male, Maldive. Iata un veritabil colt de paradis la un pret mai mult decat rezonabil. Vei descoperi aici traditii si sarbatori locale, gastronomia acestor insule idilice si plaje care iti vor taia respiratia cu siguranta.

sao

Sao Paolo. In acest an trebuie neaprat sa descoperi cultura braziliana. Trebuie sa te plimbi prin parcurile acestui oras dinamic si colorat si sa descoperi muzeul fotbalului.

Las Vegas. Daca simti nevoia unei destinatii unde grandoarea si adrenalina sunt la ele acasa, aici trebuie sa ajungi.

 

Comments

comments