Top 7 locuri insolite unde poti petrece Craciunul

Photo of author

By AncaP

Cum ar fi ca in acest an sa petreci putin altfel Craciunul si sa mergi la soare sau la frigul polar, tocmai in capatul lumii? Iata cateva idei de destinatii turistice insolite unde se poate petrece Craciunul altfel.

craciun

In croaziera, versiune polara. Cum ar fi sa mergi in croaziera de Craciun? Da, dar nu oriunde. In Norvegia pentru a admira minunatele peisaje, cabanele de pescari atat de pitoresti, aurorele boreale sau orcile… in plus, te vei bucura de caldura localnicilor in ciuda frigului polar.

Intr-un iglu la fel ca un eschimos. Visezi la o experienta magica de Craciun? Cum ar fi sa o petreci intr-un iglu? In Savoia, in Muntii Jura sau in Muntii Pirinei sunt o multime de igluuri care te asteapta sa te gazduiasca pentru cele mai inedite experiente bine infofoliti.

Pe un vapor in Orasul Luminilor. Ce ar fi sa iti petreci Craciunul sau Revelionul pe apa in cel mai frumos oras din lume? Faimoasele vapoare de aici te asteapta pentru a te delecta cu una din cele mai gurmande cine.

In comuniune cu natura salbatica. Cu ghetarii, gheizerele sale, izvoarele termale, natura maiestuoasa si peisajele magnifice, Islanda este un veritabil paradis pentru cei care vor sa isi petreaca sarbatorile de sfarsit de an in natura. Decembrie reprezinta si ocazia unica de a admira magnificele aurore boreale. Iar islandezii chiar adora Craciunul. Strazile din Reykjavik la fel ca si cele din satucurile pitoresti sunt iluminate iar corurile interpreteaza cantecele traditionale.

Pleaca si izoleaza-te pe o insula. Cea mai buna idee pentru a petrece sarbatorile de sfarsit de an in familie dar izolati de restul lumii. Peisaje sublime, natura maiestuoasa, plimbari in program, specialitati locale de pe insula aleasa… ai de unde alege.

Sub dulcele climat al Coastei de Azur. La nord de Cannes se afla un satuc, pe numele sau Mougins, care ii va seduce pe toti cei care sunt in cautare de autentic si de gastronomie. In plus, cei care vin aici pot profita din plin de cele mai frumoase privelisti asupra muntilor si asupra Golfului Cannes.

Sub cocotierii din Cuba. Craciunul poate sa fie sarbatorit si la soare, pe plaja printre palmieri. Ape caldute in nuante de turcoaz, salsa, Havana… ce ai putea cere mai mult?