Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 7 destinatii atipice pentru cele mai originale vacante

Daca iubesti la nebunie calatoriile si adori sa descoperi locuri care de care mai fascinante, locuri despre care nu iti…


Daca iubesti la nebunie calatoriile si adori sa descoperi locuri care de care mai fascinante, locuri despre care nu iti vine sa crezi ca exista cu adevarat, atunci acest articol iti este destinat. Care sunt cele mai atipice destinatii pentru cele mai originale vacante?

atipic

Papua Noua-Guinee. Este una din tarile foarte putin explorate  deci nu este de mirare ca jungla de aici adaposteste creaturile si plantele cele mai exotice de pe planeta. Este un veritabil paradis pentru ornitologi, cu peste 100 de specii de pasari paradisiace.

Delta Okavango, Botawana. Aceasta delta face parte din vastul desert Kalahari care acopera o mare parte din Botswana, Namibia si Afica de Sud. O delta care va oferi o experienta de neuitat, unde poti asista la migratia elefantilor, a bufonilor, a leilor, a girafelor si a multor alte animale minunate.

Coasta Scheletelor, Namibia. Coasta namibiana este botezata asa din cauza oaselor de balene sau de foci ramase in urma, lasate de catre vanatori. Aici vei gasi peste tot si epave de nave esuate. Magnificul parc national Skeleton Coast te asteapta si el aici, fiind o regiune salbatica spectaculoasa, unica si intacta. Dunele gigantice de aici se pot explora pe jos.

Peinsula Yucatan, Mexic. O peinsula celebra pentru plajele sale magnifice. Dar la fel de spectaculoase sau poate mai spectaculoase sunt cenotele ce plutesc la suprafata pamantului. Aceste puturi formate din roca calcaroasa au creat un fel de piscine naturale, superbe caverne de calcar, cu o apa cristalina in nuante de turcoaz care straluceste in mijlocul junglei.

Jodhpur, India. Supranumit si orasul albastru, cu micile sale casute pictate in albastru, acest oras din India este renumit pentru templele sale, palatele si mirodeniile sale. Dar si pentru istoria sa fascinanta.

Madagascar. O insula remarcabila, cu plaje de nisip fin, cu parcuri nationale uimitoare, cu baobabi ciudati dar magnifici, cu o jungla imensa si cu cei mai simpatici lemurieni. Recifii coralieni din Indonezia. Insulele Raja Ampat au cea mai mare densitate marina  inregistrata pe planeta. Un loc ideal atat pentru cele mai reusite scufundari, dar si pentru snorkeling. Toate locurile de aici sunt superbe.

Comments

comments