Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 3 agentii SEO din Romania

SEO sau Search Engine Optimisation este o activitate care urmărește ca un site să fie găsit pe motoarele de căutare…

By Tony , in Interesant , at December 20, 2016

SEO sau Search Engine Optimisation este o activitate care urmărește ca un site să fie găsit pe motoarele de căutare pe bază de cuvinte și fraze relevante pentru domeniul de activitate al respectivului site. Ca strategie de marketing online, SEO ia în calcul modul în care funcționează motoarele de căutare, ce caută oamenii pe Internet, care sunt cuvintele cheie introduse frecvent în motoarele de căutare și ce motoare de căutare preferă publicul.

Optimizarea unui site poate presupune editarea conținutului său sau/și a codului HTML pentru a crește relevanța sa pentru cuvinte cheie specifice și pentru a elimina barierele din calea activităților de indexare ale motoarelor de căutare. Promovarea unui site pentru a creste numărul de backlink-uri, sau link-uri inbound, este o altă tactică SEO.

agentii-de-seoDe ce ai nevoie de SEO

Optimizarea site-ului este esențială pentru ca acesta să figureze pe prima pagină a motoarelor de căutare, fie că vorbim de Google, Bing, Yahoo sau altele. Cel mai important motiv pentru care îți dorești ca site-ul tău să figureze, de exemplu, pe prima pagină pe Google este de a fi vizibil tuturor celor care sunt interesați de produsele/serviciile tale. Google este motorul de căutare numărul unu, pe care, potrivit Internet Live Stats, în întreaga lume, se fac în fiecare secundă, peste 54.000 de căutări, adică 3 miliarde de căutări pe zi, ceea ce înseamnă că, în medie, site-ul este accesat de 90 de miliarde de ori pe lună.

Mai concret, peste 90 % din cei care navighează pe Internet în lumea întreagă se uită doar pe site-urile de pe prima pagină a motoarelor de căutare. Asta înseamnă că dacă site-ul tău este poziționat pe cea de a doua pagină a motorului de căutare, vei pierde din start peste 90 % din publicul țintă al potențialilor clienți. Adică vei pierde din profit.

Cei mai buni agenți SEO din România

1.Unul dintre cei mai importanți agenți SEO din România este DWF – Digital Workforce, agenție care are contracte de colaborare cu principalii publisheri și grupuri media din țară, precum Adevărul Holding, Ringier, Mediafax Group și Intact.

DWF dispune de prima și cea mai mare platforma de crowdsourcing din România, ce permite simularea comportamentului utilizatorilor. Cu ajutorul infrastucturii de monitorizare SEO, de care dispune, DWF poate măsura impactul pe care acțiunile intreprinse în strategia SEO le au în campania ta. Poți avea acces non-stop la situația campaniei tale, în cadrul aplicației DWF de monitorizare.

Agenția are experiență dovedită în eliminarea rezultatelor negative din Google, cu zeci de campanii ORM și Brand Reputation de succes și testează tot timpul noi tactici care să țină cont de schimbările de algoritmi de la Google. Specialiștii DWF analizează site-ul tău și identifică acele probleme care te împiedică să ai o poziție bună în Google, apoi oferă soluțiile pentru rezolvarea tuturor acestor probleme. Agenția folosește instrumente premium pentru diagnostic și insight-uri.

La capitolul Online Reputation Management, DWF oferă soluții pentru medici, avocați, manageri, politicieni, artiști și companii.

2. Un alt agent SEO important în România este Upswing, agenție distinsă cu premiul Best Innovation in Software, la European Search Awards 2016 Paris, pentru SeoMonitor, o aplicație de măsurare și estimare a rezultatelor SEO care a atras atenția altor agenții, devenite clienți ai produsului software creat de Upswing.

Upswing este prima și singura agenție din România care a obținut o asemenea recunoaștere. Aplicația SEOminitor a fost superstar pe scena inovației pentru că folosește matrici relevante ca să estimeze și analizeze impactul campaniilor de SEO; datele concludente pe care le oferă pot fi folosite pentru a crește vizibilitatea în Google și, implicit, volumul traficului pe site.

Agenția are contracte cu publisheri precum Elle, Wall-Street, Casa Lux, Men`s Health, Kanal D, Cosmopolitan Happy Channel etc și lucrează cu brand-uri ca Banca Transilvania, Philips, Blue Aer, Beko, Elefant.ro etc.

3. A treia agenție SEO cu rezultate pe piața românească este Digital Metrics. Cu o experiență de peste 7 ani în optimizarea SEO, Digital Metrics garantează alinierea site-urilor la standarde înalte stabilite de Google și alte motoare de căutare, reprezentanții agenției reușind să se adapteze la cerințele din ce în ce mai exigente ale clienților.

Pe baza unor campanii transparente, raportare lunară amănunțită, campanii orientate către rezultat și monitorizare a campaniei de optimizare în timp real, Digital Metrics a reușit să se impună în rândul agențiilor cu rezultate remarcabile în optimizarea SEO. De asemenea, Digital Metrics le oferă clienților un audit SEO gratuit conținând: cuvinte cheie indexate, poziție în SERP, piața potențială, scorul de vizibilitate în Google și profilul de linkuri.

Salvează