Wednesday, October 28, 2020
Afli informatiile care conteaza


4 sfaturi utile pentru viitorii soferi!

Este placut sa stii ca ai permisul de conducere in buzunar si ca ai libertatea de a merge oriunde, oricand. Pentru…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at December 18, 2016

Este placut sa stii ca ai permisul de conducere in buzunar si ca ai libertatea de a merge oriunde, oricand. Pentru a fi in deplina siguranta pe sosele, insa, trebuie sa te asiguri ca inveti totul corect inca din timpul scolii de soferi. Nu este greu sa faci scoala de soferi si nu este greu sa iei examenul, insa este foarte dificil sa te integrezi, ulterior, in trafic si sa faci fata exigentelor de aici. Iata, asadar, cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi inca din timpul scolii de soferi:

Invata teorie!

Teoria este extrem de importanta, deoarece te ajuta sa fii disciplinat in trafic. Chiar daca ti-ai dori sa ai strada doar pentru tine, acest lucru nu se va intampla. Va trebui sa ii respecti pe cei din jurul tau prin respectarea regulilor rutiere. Acorda o atentie sporita invatatului si fa acest lucru sistematic.

Pune intrebari!

Scoala de soferi presupune existenta unor profesori de teorie si a unui instructor. Acestia vor incerca sa iti explice cat mai bine fiecare detaliu, insa s-ar putea sa nu intelegi tot timpul ceea ce ti se ofera. Din acest motiv este bine sa pui intrebari! Intreaba cat mai mult, pentru a te lamuri cu cat mai multe necunoscute.

Acorda tot timpul scolii de soferi!

De regula, oamenii fac scoala de soferi in paralel cu activitatea zilnica, fie ca este scoala sau loc de munca. Daca vrei sa te bucuri din plin de studiile pe care le faci, incearca sa faci scoala de soferi in vacanta de la scoala normala si sa iti iei concediu de la munca. In felul acesta ii poti acorda toata atentia de care are nevoie.

Invata sa fii responsabil si sa respecti regulile!

Responsabilitatea este cea mai importanta valoare pe care o are un sofer. Odata ce te vezi cu permisul de conducere in buzunar evita sa devii neglijent, deoarece neglijenta inseamna pericol. Cu siguranta iti doresti permisul de conducere pentru a te bucura de flexibilitate, nu pentru a-ti pune viata in pericol. Respecta toate regulile rutiere, respecta-i pe cei din jurul tau si bucura-te de un condus prudent!

Comments

comments