Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai neobisnuite cereri in casatorie

Daca te afli intr-o relatie de lunga durata cu siguranta te intrebi cand are de gand partenerul tau sa faca…

By AncaP , in Interesant Topuri din lume , at November 11, 2016 Tags: , , , ,

Daca te afli intr-o relatie de lunga durata cu siguranta te intrebi cand are de gand partenerul tau sa faca pasul cel mare. Un moment pe care il astepti cu nerabdare, un moment la care visezi de mai multa vreme. Iti imaginezi tot felul de scenarii cu privire la cererea in casatorie, ti-ai dori sa fii surprinsa si sa ai parte de o cerere in casatorie speciala. In cele ce urmeaza iti vom prezenta un top al celor mai neobisnuite cereri in casatorie din care nu lipsesc creativitatea si romantismul.

kinder

Intr-un Kinder cu surprize. Una din cele mai nebune si mai insolite cereri in casatorie din lume este cea care pune in scena cadoul dintr-un Kinder cu surprize. Barbatul in cauza a contactat compania pentru a le cere sa ii personalizeze oul din ciocolata. Firma s-a ocupat cu introducerea inelului si a prospectului cu poza viitorului mire in interiorul oului de ciocolata.

cinema

Bilete de cinema. Acest cuplu avea un obicei ciudat, acela de a pstra toate biletele de cinema. Prin urmare, viitorul mire a asezat biletele pe o tabla in asa fel incat sa creeze o cerere in casatorie. Trebuie sa recunoastem ca ideea este geniala.

poke

Intr-o Pokeball. Pasionat de desenele animate Pokemon, un tanar indragostit s-a gandit sa foloseasca o Pokeball pentru a o cere pe iubita sa in casatorie. A facut in asa fel incat sa puna inelul in minge si un mic mesaj Te aleg pe tine. A lansat mingea spre iubita sa de parca ar fi urmat sa prinda un Pokemon.

mario

Super Mario. Cunoscand pasiunea iubitei sale pentru acest joc video, viitorul mire a decis sa o ceara in casatorie prin intermediul personajelor din joc. Prin urmare, a creat o cutie speciala, personalizata, in culorile specifice jocului. Deschizand cutia, iubita sa a putut observa cele doua inele.

 sculpt

Sculptura din nisip. Una din cele mai romantice cereri in casatorie. Un tanar a decis sa isi sculpteze cererea in casatorie in nisip, la malul marii. Ce poate fi mai romantic?