Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase piete din Algarve, Portugalia

Algarve adaposteste o multime de piete acoperite cu raioane pline cu produse de cea mai buna calitate. Un lucru este…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 5, 2016 Tags: , , ,

Algarve adaposteste o multime de piete acoperite cu raioane pline cu produse de cea mai buna calitate. Un lucru este sigur, aici vei face cele mai bune afaceri.

piata

Piata Olhao. Profita de o plimbare cu vaporul pe laguna Ria Formosa pentru a descoperi piata Olhao, situata la doar opt kilometri distanta de Faro, principalul oras din Algarve. Aceasta piata mare, acoperita, compusa din doua cladiri din caramida rosie este una din cele mai bune adrese de unde te poti aproviziona cu peste si crustacee proaspete. Cei mai buni chefi din regiune o frecventeaza de mai multe ori pe saptamana. Prima cladire propune fructe, legume, carne, branzeturi si produse regionale. Toate produsele sunt colorate, parfumate si accesibile ca pret.

piataa

Piata centrala din Loule. Ratacind prin centrul istoric al oraselului Loule cu siguranta cei remarca acest edificiu neo-mauresc in rosu si alb datand de la inceputul secolului XX. Aceasta piata acoperita reprezinta o veritabila institutie in Algarve. Sambata dimineata, negustorii veniti din regiunile rurale din apropiere comercializeaza fructele din productia locala. Fructe de sezon, miere, smochine, legume diverse, carne de pasare si de iepure, toate acestea sunt puse la vanzare.

piattaa

Piata din Lagos. In apropiere de port, piata acoperita din Lagos si raioanele sale cu produse proaspete este extrem de cunoscuta in regiune. La parter, peste 30 de raioane propun spre vanzare peste si alte produse de mare. Pentru a profita de cele mai bune produse proaspete si de cele mai bune preturi trebuie sa vii in piata la primele ore ale diminetii. Inainte de a profita de plajele din Lagos, urca la primul etaj si fa-ti plinul cu fructe, legume, condimente, ulei de masline, fructe uscate si branzeturi. La etajul doi, piata adaposteste un restaurant cu vedere la port.

Piata veche Ribeira, la Tavira. La Tavira, un orasel linistit de coasta din partea de est, piata situata la malul raului Gilao a incetat sa functioneze pentru a lasa locul unei hale acoperite ce regrupeaza mai multe magazine, cafenele si un restaurant.