Sunday, April 5, 2020
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai frumoase paduri din lume

Padurea inseamna pentru tine doar un loc banal, propice pentru plimbari, excursii sau picnic? Doar atat? Padurile pe care le…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 8, 2016 Tags: , , , , , , ,

Padurea inseamna pentru tine doar un loc banal, propice pentru plimbari, excursii sau picnic? Doar atat? Padurile pe care le vom prezenta in acest articol te vor face sa iti schimbi parerea cu siguranta.

apricot

Yilli Apricot Valley, China. Pe aceste coline se afla cea mai mare padure de caisi din lume. In regiunea din partea de nord a Chinei, arborii in floare vin cu o atmosfera aproape suprarealista.

Deadvlei, Namibia. Deadvlei sau mlastina moarta, este o regiune extreme de arida din Namibia cu arbori morti de peste 900 de ani. trunchiurile copacilor sunt negri, arsi de soare.

dansatoare

Padurea dansatoare din Kaliningrad, Rusia. The Dancing Forest se afla intr-o regiune complet izolata de restul Rusiei. Este o padure uimitoare si misterioasa, fascinanta in acelasi timp, compusa in mare parte din pini cu trunchiuri in forma de cercuri sau spirale. Inca nu se stie de ce au acesti copaci aceste forme atat de speciale.

Padurea norilor, Monteverde, Costa Rica. Aceasta padure tropicala de munte este mereu umeda si in mod constant scufundata in ceata. Dar ceata este cea care ii confera un aer extrem de misterios si incantator.

baobab

Bulevardul baobabilor, Madagascar. O atractie turistica foarte apreciata pe insula. Aceasta alee facea parte pe vremuri dintr-o padure foarte deasa. Din ea au mai ramas doar cativa arbori pe care locuitorii se straduiesc sa ii protejeze. Sunt arbori foarte inalti, de peste 300 de metri, maiestuosi, care te vor impresiona cu siguranta.

Padurea de bambusi din Arashyiama, Japonia. Este o padure magnifica de bambusi, foarte celebra care transmite o senzatie minunata de pace si de seninatate prin intermediul bambusilor sai impozanti. In Japonia, bambusul este simbolul fortei care poate alunga spiritele rele.

boney

Boneyard Beach, Statele Unite. In Carolina de Sud se afla o insulita care adaposteste o padure cu arbori morti. Arborii sunt albi din cauza soarelui si a sarii de mare. Cel mai bun moment in care poti admira aceasta padure- apusul de soare.

Tunelul Iubirii, Ucraina. Un tunel care se afla de-a lungul cailor ferate Keplan din Ucraina. Tunelul s-a format in mod natural si este un loc foarte apreciat de catre indragostiti si de fotografi.

Comments

comments