Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii insorite pentru Craciunul anului 2016

Ei bine, da, exista si persoane care nu apreciaza deloc sarbatoarea Craciunlui, cu frigul si zapada sa, persoane care nu…

By AncaP , in Topuri din lume , at November 1, 2016 Tags: , , , , , , ,

Ei bine, da, exista si persoane care nu apreciaza deloc sarbatoarea Craciunlui, cu frigul si zapada sa, persoane care nu viseaza sa faca un om de zapada de Craciun ci sa leneveasca undeva unde este cald si soare.

craciun

Iata in acest caz cateva idei de destinatii turistice insorite pentru a petrece un altfel de Craciun.

Madeira. O mica insula de origine portugheza, Madeira este cea care te va seduce la sfarsitul lunii decembrie cu peisajele sale magnifice si autentice. Madeira beneficiaza de un climat subtropical deci te vei putea bucura de cele mai frumoase temperaturi chiar si in toiul iernii.

Dubai. O destinatie mai exotica si putin mai scumpa. Si chiar daca traditiile de Craciun nu prea se tin aici, Dubai a decis totusi sa urmeze trendul si luxoasele sale hoteluri rivalizeaza in imaginatie si decoratiuni care mai de care mai luxoase. Deci daca vrei sa admiri un brad de Craciun decorat cu perle, cu diamante, cu decoratiuni din aur sau argint, cu bijuterii… aici trebuie sa ajungi. Poti sa mergi si la Ski Dubai, aflat intr-un centru comercial in inima desertului.

Bangkok. Trebuie sa ajungi mai departe, in Thailanda, mai precis in Bangkok pentru a trai cel mai feeric Craciun cu putinta. Bangkok este o capitala aparte, care nu doarme niciodata, cu cele mai frumoase temple, cu plaje paradisiace,  cu o multime de locuri magice, feerice si festive, ascunse in mijlocul bulevardelor sau cocotate pe imensele cladiri de aici.

Marrakech. Perla Atlasului te astepta sa petreci un Craciun sub palmieri cu muntii Atlas inzapeziti pe post de fundal, cu gradini mediteraneene, cu piscine, hoteluri in stilul local care arboreaza faimoasa nuanta de rosu si cu magia celor 1001 nopti.

Seychelles. Daca vrei sa ajungi la patru grade sub Ecuator, in Oceanul Indian, pentru a descoperi cel mai idilic arhipelag, o natura fabuloasa cu cele mai maiestuoase peisaje, aici trebuie sa ajungi.

Insulele Canare. Un Craciun la picioarele vulcanului Tenerife este cu siguranta cea mai buna optiune cu putinta. Peisaje incredibile, activitati minunate pentru copii, o natura exuberanta, temperaturi in jur de 20 de grade… ce ai putea cere mai mult?

Comments

comments