Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 4 sfaturi pentru design interior, de la Luigidesign.ro

Un spatiu confortabil in care sa ne petrecem intreaga zi sau macar o buna parte din ea, poate sa ne…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at November 13, 2016

Un spatiu confortabil in care sa ne petrecem intreaga zi sau macar o buna parte din ea, poate sa ne schimbe stilul de viata. Fiecare camera din casa trebuie sa iti ofere acea senzatie placuta de ” acasa ” si trebuie sa te faca sa iti doresti sa stai in ea cat mai mult. Pentru a te bucura din plin de casa ta, nu ai nevoie de foarte multi bani, ci doar de respectarea unor sfaturi. Cei de la Luigidesign.ro ne-au ajutat cu 5 sfaturi de baza pentru o camera confortabila.

Ia-ti toate masuratorile de care ai nevoie inainte de a incepe sa iti mobilezi camera!

Cele mai mari greseli in design interior sunt date de umplerea gresita a spatiului. Fie piesele de mobilier ocupa mult prea mult spatiu, fie incaperea este foarte goala. Este bine, asadar, sa masori cu atentie camera si sa tii cont de masuratori inainte de a cumpara mobilierul.

Tine cont de lumina!

Desi este neglijata, lumina este deosebi de importanta. Cel mai bine este sa ai lumina naturala, venita prin ferestre foarte mari. Daca aceasta optiune nu este realizabila, atunci poti sa instalezi surse artificiale de lumina, intr-un mod cat mai natural. Descopera punctele intunecate ale camerei si incearca sa instalezi surse multiple de lumina, evitand clasicul beg suspendat!

Alege cu atentie culorile camerei!

Culorile pot sa contribuie serios la starea de spirit pe care o ai in momentul in care esti intr-o camera. Din acest motiv este bine sa alegi cu mare atentie fieare culoare, folosindu-te de toate instrumentele pe care le ai la dispozitie. Daca ai un plan al camerei, mai ai nevoie de poze si de mostre de culori pe care sa le imaginezi in decorul general. Nu opta niciodata pentru mai mult de 3 culori principale, deoarece se poate crea un efect extrem de neplacut!

Intreaba un specialist!

Pare usor sa amenajezi o camera, insa realizezi in timpul procesului ca nu ste chiar atat de usor. Poate ca vei investi ceva bani, insa daca vrei totul de la camera in care locuiesti, este bine sa ceri sfaturile unui specialist in design interior. In felul acesta rezultatele vor fi aproape de perfectiune.

 

Comments

comments