Friday, June 18, 2021
Afli informatiile care conteaza


Calatorii – top locuri de vis pentru o cerere in casatorie

Daca visezi sa faci o cerere in casatorie perfecta, cel mai bine ar fi sa mizezi pe unele locuri de…


Daca visezi sa faci o cerere in casatorie perfecta, cel mai bine ar fi sa mizezi pe unele locuri de vis unde natura a stiut cum sa isi reintre in drepturi. Locuri demne de un basm, pentru amintiri de neuitat.

chile

Pesterile din marmura alba ale Lacului Carrera, Chile. Sunt cele mai impresionante grote din lume, cu o apa in nuante de azur si o peninsula din marmura masiva. Poti pluti pe aici ca Aladin pe covorul sau in acest decor albastru minunat pentru a face cea mai pasionala declaratie de dragoste.

Aurorele boreale din Reykjavik, Islanda. Adica o imensitate colorata in mii si mii de nuante, un loc celebru pentru aurorele sale boreale sublime care inunda cerul in nuantele lor minunate. Un spectacol minunat care are loc in cele mai mari intinderi de gheata care dau impresia ca sunteti singuri pe lume.

cascada

Cascada Victoria, de la frontiera dintre Zambia si Zimbabwe. Cu siguranta ca apa are ceva foarte romantic. Celebra cascada inalta de 1700 de metri este cea mai vertiginoasa si mai magnetica si te va ajuta sa te bucuri de un moment demn de Titanic.

Desertul de sare Salar d’Uyuni, Bolivia. O destinatie turistica ideala pentru o cerere in casatorie, care culmineaza la 3658 de metri altitudine. Un peisaj ireal care se intinde cat vezi cu ochii ca si cum ai fi transportat intr-o alta dimensiune.

tianz

Muntii Tianzi, China. Poate ca iti spun ceva. Sunt muntii care apar in celebrul film Avatar. O viziune vertiginoasa la intersectia dintre Star Wars si Game of Thrones pentru cei mai indrazneti dintre voi care viseaza la o cerere in casatorie foarte originala pe varful lumii. O amintire eterna cu siguranta.

Insula Vaadhoo, Maldive. Este o insula unica in felul sau. Celebra mai ales pentru “marea sa de stele”, insula are un fitoplancton care se ilumineaza intr-un spectacol feeric. Este un loc ideal pentru o cerere in casatorie, dar si pentru luna de miere.

Reserva Biológica Bosque Nuboso Monteverde (Monteverde Cloud Forest Preserve), Costa Rica

Rezervatia Monteverde din Costa Rica. Este o rezervatie foarte salbatica si misterioasa, un mic paradis care iti va taia respiratia cu siguranta cu podurile sale suspendate. Un lucru este sigur. Experienta va fi unica.

Cascada submarina de pe Insula Mauritius. Seamana cu o imensa cascada submarina dar in realitate este o cascada de nisip. Un mic tur cu elicopterul pentru o observa aceasta minune este ideal pentru o cerere care va va duce in al saptelea cer.

Comments

comments