Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul filmelor de dragoste pe care nu ai voie sa le ratezi

Intr-o dupa-amiaza cand esti mai libera, intr-o seara in pijama cu fetele sau impreuna cu iubitul tau…numeroase sunt momentele cand…

By AncaP , in Interesant , at October 26, 2016

top-films-damour-devez-absolument-raterIntr-o dupa-amiaza cand esti mai libera, intr-o seara in pijama cu fetele sau impreuna cu iubitul tau…numeroase sunt momentele cand ti-ai dori sa urmaresti un film de dragoste. Esti in cautarea unui film care sa te emotioneze, care sa te tina cu ochii lipiti de televizor pana la sfarsit? Iata un top al celor mai bune filme de dragoste.

 

1.The Notebook (2004). Primul film din lunga lista a metrajelor romantice pe care nu ai voie sa le ratezi este The Notebook. Inca de la inceputul filmului vei intra cu siguranta in pielea personajelor si le vei trai povestea de parca ar fi a ta. Noah, personajul principal iti va spune povestea iubirii sale eterne si te va face sa lacrimezi cu siguranta sperand ca vei avea si tu parte, macar o data in viata, de aceeasi intensitate a sentimentelor.

note

  1. Devdas (2002). Unul din cele mai cunoscute filme indiene. Cu siguranta te va face sa versi lacrimi de crocodil. Devdas este una din cele mai tragice povesti existente. Shahrukh Khan, cel care il interpreteaza pe Devdas se indragosteste de prietena sa din copilarie, Paro. Povestea lor de dragoste va cunoaste o multime de obstacole, sfarsitul este unul tragic.

  1. Crazy Stupid Love (2011). Acest film reprezinta mixul perfect intre comedie si romantism. O poveste de dragoste moderna pe care o vei adora si pe care o vei trai la intensitate maxima inca de la prima intalnire cu magnificul Ryan Gosslin si frumoasa Emma Stone. Un film amuzant, tandru si romantic care te va face sa razi si sa plangi totodata.

ps-i-love-you

  1. P.S. I Love You (2007). Unul din cele mai triste filme de dragoste pe care vei avea ocazia sa il vezi este cu siguranta P.S. I Love You. Asteapta-te sa plangi de la inceputul filmului pana la sfarsit deoarece povestea este sincera si emotionanta. Holly si Jerry, un cuplu de tineri indragostiti care se completeaza de minune vor fi despartiti de moarte pentru totdeauna. Jerry va lasa o lista de lucruri de facut pentru sotia sa amintindu-i la orice pas ca va fi mereu langa ea.