Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase plaje din Spania

Vamos a la playa! Spania este o tara celebra pentru echipele sale de fotbal si baschet dar si pentru simtul…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 3, 2016 Tags: , , ,

Vamos a la playa! Spania este o tara celebra pentru echipele sale de fotbal si baschet dar si pentru simtul petrecerii, tapas,zborurile low cost si plajele superbe. Iata un top al celor mai frumoase plaje din Spania.

corralejo

Plaja Corralejo, Fuerteventura. Dunele Corralejo reprezinta un loc protejat de pe insula Fuerteventura. Principalele atractii ale insulei, plajele cu nisip alb ii vor incanta cu siguranta pe turisti. De aici turistii pot lua un vapor spre magnificile insule Lobos.

illetes

Plaja Ilettes, Formentera. O plaja extrem de apreciata de pasionatii de scufundari din lumea intreaga dar si de nudisti, Ilettes este una din cele mai frumoase si mai frecventate plaje din Formentera.

las-cate

Plaja las Catedrales, Lugo. Cu o lungime de opt kilometri, aceasta plaja, una din cele mai cunoscute din Galicia, este renumita pentru formatiunile stancoase superbe, unele depasind inaltimea de 30 de metri. Privelistea este pur si simplu spectaculoasa.

silencio

Plaja del Silencio, Asturia. Daca esti in cautarea unui bar, aceasta plaja nu este locul potrivit. In realitate, plaja del Silencio este o bijuterie protejata de ravagiile provocate de beton. Accesibila pe jos in doar 10 minute, cu siguranta vei aprecia acest loc, unul din cele mai frumoase din Asturia.

sitges

Sitges, Catalunia. Plaja San Sebastia este una din cele mai cunoscute si mai apreciate din Sitges. Apele sale linistite si curatenia sa fac din aceasta plaja una din preferatele familiilor cu copii. In 2010, San Sebastia a fost aleasa  de New York Times cea mai buna plaja europeana.

ibiza

Cala Salada, Ibiza. Nisip alb, pini, apa translucida…pe scurt, raiul pe pamant. Aventurierii trebuie sa stie ca de pe aceasta plaja pot avea acces pe o alta plaja paradisiaca, Cala Fontanelle, prin intermediul unei poteci.

maspalomas

Maspalomas, Gran Canaria. Acest loc relaxant si suprinzator totodata te va seduce cu siguranta datorita imensului sau camp de dune care da spre mare. Peisajul este pur si simplu magnific.