Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai bune orase pentru un city trip

Nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a-ti planifica urmatorul city trip? Am selectat pentru voi cateva din cele…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 11, 2016 Tags: , , , , ,

Nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a-ti planifica urmatorul city trip? Am selectat pentru voi cateva din cele mai bune orase, ideale pentru un city trip, o prezentare practica si informatii utile.

athene

Amsterdam. In Secolul de Aur, Amsterdam era unul din cele mai bogate orase din lume. Actualmente, ocupa primele locuri in topul celor mai populare destinatii de calatorie din lume. Canale fermecatoare, muzee exceptionale, monumente superbe, cu siguranta vei ramane cu amintiri memorabile.

Atena. Un week-end (chiar si prelungit) nu este de ajuns sa descoperi orasul Atena, leaganul civilizatiei moderne. Atena adaposteste atatea comori arhelogice incat iti va fi destul de greu sa alegi doar cateva. Cartierul Plaka si portul Pireu nu trebuie sa lipseasca din lista de vizite.

Berlin. Cu cei aproximativ 3.5 milioane de locuitori, Berlin este o metropola in adevaratul sens al cuvantului. Cel mai mare oras din Germania este reputat pentru imensa sa oferta culturala si pentru istoria sa tulburata.

Budapesta. Savurarea unei cafele, relaxare la spa, vizitarea celor doua parti ale orasului situat pe malul Dunarii…sunt atatea lucruri de facut si de vizitat in Budapesta. Un oras fermecator din Europa de Est.

Lisabona. Lisabona, un oras portuar, este absolut fantastic. De aici a pornit Vasco da Gama in explorarile sale. Rataceste-te pe stradutele fermecatoare si urca la bordul unui tramvai galben, tipic pentru orasul Lisabona.

orase

Londra. Ai in vedere petrecerea unui week-end la Londra? Londra are o multime de atractii de oferit turistilor, este ideal pentru un week-end romantic sau turistic.

Paris. Orasul Luminilor te va surprinde iar si iar chiar daca l-ai vizitat deja de cateva ori. Paris este, dupa Londra si Bangkok, al treilea cel mai vizitat oras din lume.

Stockholm este totodata capitala si cel mai mare oras din Suedia. Se intinde pe 15 insule legate intre ele de poduri si este supranumit Venetia de Nord.

Viena. Freud, Mozart, Beethoven…cu totii au contribuit la sporirea popularitatii acestui oras. Trecutul orasului este pur si simplu splendid.

Comments

comments