Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai atragatoare semne astrologice

Crezi in semnele astrologice? Unii sunt cam scpetici cand vine vorba de astrologie. Cu toate acestea, nimic nu te impiedica…

By AncaP , in Interesant , at October 5, 2016 Tags: , , ,

Crezi in semnele astrologice? Unii sunt cam scpetici cand vine vorba de astrologie. Cu toate acestea, nimic nu te impiedica sa arunci un ochi la acest top. Conform unor studii recente efectuate de site-urile de dating, unele persoane au mai mult succes in dragoste decat celelalte. Sunt considerate mai atragatoare decat altele. Punctul lor comun? Data nasterii, cu alte cuvinte semnul astrologic.

semne

Scorpionul. Femeile Scorpion sunt puternice, frumoase si indepedente. Chiar daca nu au nevoie de un barbat pentruĀ  a se realiza, le place sa iubeasca. Tactile si pasionale, femeile Scorpion subjuga barbatii. Adevarate femei fatale, nu le plac relatiile efemere. Loiale, sunt in cautarea unui partener de viata serios, fidel si responsabil. Nu vor sa isi piarda timpul cu persoane care vor doar sa se distreze si sa experimenteze lucruri noi.

scorp

Leu. Daca nu simt o reala atractie fizica fata de un barbat, femeile Leu nu se complica, trec la urmatorul. Poate asta explica si succesul nebun in randul persoanelor de sex opus. Dupa cum bine stii si tu, barbatii nu acorda prea mare importanta unei relatii, nici sentimentelor. Compatibilitatea dintre femeile Leu si barbati se explica deci foarte usor. Senzuale, femeile Leu se simt bine in propria piele. Au incredere in propriile forte, magnetismul si siguranta de sine le fac sa fie irezistibile in ochii barbatilor.

leu

Rac. Femeile Rac se simt implinite doar daca sunt indragostite nebuneste de un barbat si daca sentimentele le sunt impartasite. In momentul in care sunt indragostite, femeile Rac investesc trup si suflet in relatia de iubire. Sunt dispuse sa depuna toate eforturile necesare pentru ca relatia sa dureze. Personalitatea lor solara, dinamismul si natura lor calduroasa fac din ele femei atractive. Sunt blande, atente si amabile si se dedica trup si suflet persoanei iubite. Nu toata lumea se bucura de aceste calitati, nu-i asa? Nu e de mirare faptul ca barbatii sunt sensibile la farmecul lor.

Comments

comments