Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 filme Disney care te vor face sa vrei sa calatoresti mai mult

Filmele Disney, cu personajele lor minunate sunt cele care ne duc in cele mai indepartate destinatii, care mai de care…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 15, 2016 Tags: , , , , ,

Filmele Disney, cu personajele lor minunate sunt cele care ne duc in cele mai indepartate destinatii, care mai de care mai exotice si mai sublime. Iata cateva dintre ele care te vor faca sa iti doresti sa calatoresti mai mult.

vaiana

Vaiana, legenda de la capatul lumii. Urmatorul film al studiourilor Disney este o oda adusa culturii si legendelor din Insulele Oceaniene ale Pacificului de Sud.

Lilo and Stich. De indata ce vei auzi genericul, o singura dorinta isi face simita prezenta- sa mergi sa faci surf in Hawaii, sa prinzi cele mai bune valuri si sa asculti Elvis.

poca

Pocahontas. Chiar daca aceasta poveste nu s-a terminat deloc bine pentru amerindieni, datorita acestui film, iti vei dori cu siguranta sa pleci in descoperirea celor mai frumoase locuri si peisaje maiestuoase din Statele Unite.

Alladin. Adica Robbin Williams in rolul unui duh. Nu mai are nevoie deci de nicio prezentare. Vei ajunge datoria acestui film Disney in exotica lume orientala, cu covoare zburatoare, dansatoare din buric si delicioase baclavale.

cartea

Cartea Junglei. Iti doresti sa parcurgi jungla la fel ca si Bear Grylls? Nu este un lucru extrem de usor, chiar daca parcurile nationale din India sunt cel mai bun punct de plecare pentru a o lua pe urmele lui Mowgli.

Oliver and Company. New York este un oras in care se poate intampla orice. Poti hoinari pe strazile din Brooklyn sau prin Chelsea, pentru a descoperi cele mai delicioase deserturi.

rege

Regele Leu. Regele animalelor si-a ales foarte bine regatul iar Kenya reprezinta un loc exceptional unde poti admira cei mai frumosi lei. De departe, bineinteles.

Hercule. In Grecia, in Regiunea Peloponezia se afla concentrate cele mai numeroase situri antice. Iar daca ai curaj, poti incerca sa urci pe Muntele Olimp, pe urmele zeilor.

mulan

Mulan. China, cu al sau Mare Zid Chinezesc, cu misterioasa sa cetate interzisa, cu cele mai variate peisaje si cu megalopolele sale futuriste fascineaza lumea intreaga.

Alice in Tara Minunilor. Chiar daca este un loc imaginar, trebuie sa stii ca acesta a inspirat  un satuc japonez, pe numele sau Yufuin, locul unde basmele iau viata.