Top 10 destinatii ideale pentru luna octombrie pentru a prelungi putin vara

Photo of author

By AncaP

Temperaturi foarte blande in anumite locuri, o vreme foarte placuta inca, mai putini turisti ca de obicei…. luna octombrie are o multime de atuuri ca sa te convinga sa pleci in aceasta perioada in vacanta. Care sunt insa destinatiile ideale penturu aceasta perioada?

noua

Noua Caledonie. Noua Caledonie beneficiaza in luna octombrie de un climat foarte bland. Este cald dar nu este sufocant. Te vei putea bucura aici de sporturile nautice dar si de cele mai fumoase drumetii.

Malta. Cu temperaturi foarte agreabile si o mare care este foarte calduta, toamna este cea mai privilegiata perioada din Malta. Golfurile salbatice de aici sunt cele mai autentice.

nica

Nicaragua. In octombrie, Nicaragua este cel mai bun sezon pentru practicarea surfului. Dar te va fascina cu spectacolul miilor si miilor de testoase care vin sa isi depuna ouale la La Flor.

Portugalia. Blandetea climatului de toamna de aici este cel care favorizeaza o multime de activitati in aer liber. Natura este aici sublima.

bermude

Bermude. Temperaturile din Bermude sunt cel mai bun motiv pentru a ajunge aici. In octombrie, temperaturile de aici variaza intre 25 si 29 de grade. Deci trebuie sa profiti neaparat de plajele roz de aici si de o liniste sublima.

China. Octombrie este perioada ideala in care poti vizita Marele Zid Chinezesc. Cerul este degajat in nord iar in partea de sud te poti bucura de un climat tropical minunat.

egipt

Egipt. In aceasta perioada, climatul egiptean este in plina tranzitie intre iarna si vara.  Octombrie si martie sunt cele mai bune luni pentru de descoperi cele mai frumoase piramide de aici.

Ecuator. Cu siguranta ca Ecuator este una din cele mai mici tari din America de Sud dar bogatia incredibila a biodiversitatii sale, a vulcanilor, a padurilor tropicale si a plajelor sublime fac din aceasta destinatie un loc de vis. Cu cele mai calduroase zile si cu cele mai blande seri, octombrie este luna ideala pentru a ajunge aici.

sey

Seychelles. Climatul din Seychelles este ideal intregul an. Dar octombrie este luna de tranzitie intre sezonul ploilor si cel rece deci luna ideala pentru a ajunge aici.

Cipru. Cipru nu este atat de aglomerat in luna octombrie. Poti profita de scufundari sau de drumetii in masivul Troodos.