Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Scandinavia, un loc de vis in top cinci destinatii

Visezi si tu la Scandinavia? In acest  caz, iti vin in minte cu siguranta unele imagini precum nordul maiestuos, o…

By AncaP , in Topuri din lume , at October 25, 2016 Tags: , , , , , , , ,

Visezi si tu la Scandinavia? In acest  caz, iti vin in minte cu siguranta unele imagini precum nordul maiestuos, o natura sublima, de vis sau subtilitatile unei arhitecturi minimaliste dintr-un colt de lume care atrage din ce in ce mai multi turisti.

norvege_-_scandinavie_1_-_2016_0-714x489

Care sunt cele mai frumoase destinatii turistice din aceasta regiune magnifica?

Copenhaga, Danemarca. Capitala daneza este un loc minunat care iti va fura inima cu siguranta. Un oras plin de viata, sublim, care te invita sa te plimbi de-a lungul canalelor sale. Canalul Nyhavn te asteapta sa te odihnesti la cele mai frumoase terase. Descopera peste 1000 de ani de istorie, cele mai fermecatoare stradute din orasul vechi, palate regale, monumente impozante…

Preikestolen, Norgevia. Norvegia inseamna fiorduri, casute pictate in rosu la marginea lacurilor, bacuri cu pesti dar si unul din cele mai frumoase peisaje din lume, pe numele sau. Preikestolen. Este o stanca de unde te vei putea bucura de cea mai frumoasa panorama asupra fiordurilor. Este o faleza impresionanta, o formatiune stancoasa care ajunge pana la 604 metri care ofera peisaje care iti vor taia respiratia.

Insulele Lofoten, Norgevia. O destinatie turistica unde trebuie sa ajungi macar o data in viata. Vei putea descoperi aici unele din cele mai frumoase satucuri de pescari, peisaje sublime intre mare si munte si faimoasele « Northern lights ». Un loc magic si unic din lume. Insulele Lofoten se afla in jurul apelor tumultoase ale Marii Norvegiei si deasupra cercului polar arctic. Sunt o veritabila bijuterie a naturii in stare salbatica cu peisaje de munti maiestuosi, cu fiorduri de cel mai profund albastru si cu plaje pentru surf.

Trondheim, Norvegia. O destinatie nu atat de cunsocuta, un oras universitar, unde gastronomia, tehnologia, ciclismul si cultura sunt la ele acasa. Un loc magic unde frumusetea arhitecturii se imbina de minune cu viata mai agitata a studentilor

Stockholm, Suedia. O destinatie unde se imbina de minune traditia si modernitatea, o destinatie care iti va taia pur si simplu respiratia. O destinatie maiestuoasa, cu edificii superbe, palate, cu un patrimoniu cultural foarte bogat si muzee care ilustreaza de minune sapte secole de istorie.

Comments

comments