Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 8 calatorii cu trenul de neuitat

Vrei sa te bucuri in aceasta toamna de cele mai frumoase si de neuitat calatorii? Ce ai zice daca ai…

By AncaP , in Topuri din lume , at September 16, 2016 Tags: , , , , , , , ,

Vrei sa te bucuri in aceasta toamna de cele mai frumoase si de neuitat calatorii? Ce ai zice daca ai alege calatoriile cu trenul si sa pleci pe  trasee feroviare de neuitat? Iata care sunt cele mai bune alegeri.

tren

De la Xining la Lhassa, Tibet. Incepem periplul nostru cu cel mai inalt traseu. Aflata la 5200 de metri altitudine, calea ferata Qinghai –Tibet te duce pana pe « acoperisul lumii » pentru a o admira in toata splendoarea sa. Lacuri de gheata in nuante de albastru, munti inzapeziti… peisajul este unul sublim.

De la Mumbai la Madgaon, India. Mandovi Express este cel care parcurge coasta occidentala a Indiei cu Marea Oman pe o parte si cu Muntii Ghat Occidentali pe cealalta parte. Vei admira aici si cele mai frumoase plantatii de palmieri sau de cocotieri.

arany

De la Aranyaprathet la Bangkok, Thailanda. Avand ca punct de plecare frontiera cambodgiana, acest traseu te va duce prin cele mai salbatice peisaje, direct in inima junglei capitalei thailandeze.

De la New-Orleans, la Los Angeles, SUA. Cel mai vechi tren din SUA, inca in perfecta stare de functionare, Sunset Limited, este cel care iti va permite sa savurezi cele mai frumoase peisaje din partea de sud a Americii.

canada

De la Vancouver de la Jasper, Canada. Este fara indoiala cel mai frumos traseu din Canada dar si cel mai frumos din lume. Calea ferata este cea care serpuieste printre munti, lacuri si paduri, cele mai frumoase din Muntii Stancosi.

De la Hanoi la Danang, Vietnam. Acest tren expres numit si Reunification, este cel care travereseaza o mare parte a capitalei.

venetia

De la Venetia la Londra, Italia si Regatul Unit. Venice Simplon – Orient Express este fara indoiala cel mai celebru tren din lume. Este cel care te va face sa te simti ca in Epoca de aur cu cea mai frumoasa calatorie de lux.

De la Cannes la Monaco, Franta. Este un traseu care merge de-a lungul Coastei de Azur si care ofera cele mai frumoase peisaje cu plaje, yachturi si porturi. Este cea mai buna modalitate de a ajunge de la o statiune balneara la alta.

Comments

comments