Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai ciudate obiceiuri din lume

In momentul in care calatoresti descoperi si obiceiurile si traditiile poporului, unele din acestea fiind destul de ciudate. Columbia, noul…

By AncaP , in Interesant , at August 19, 2016 Tags: , , , ,

In momentul in care calatoresti descoperi si obiceiurile si traditiile poporului, unele din acestea fiind destul de ciudate.

columbia

Columbia, noul an sa fie plin de calatorii. Columbienii adora sa calatoreasca. Pentru ca noul an ce vine sa fie bogat in calatorii, pe data de 31 decembrie, la miezeul noptii, acestia se plimba prin jurul casei cu o maleta goala (valiza) sau o aseaza in pragul usii. Astfel, isi maresc sansele de a calatori mai mult in anul ce vine.

kfc

Japonia, un Craciun sub auspiciile KFC. Gastronomia japoneza este renumita peste tot in lume. Cu toate acestea, de Craciun, numerosii sunt japonezii care se indreapta spre un KFC, fast-foodul american renumit in lumea intreaga pentru produsele sale, inca din 1974. In aceasta perioada, vanzarile se dubleaza.

Vietnam piata mirilor, o data pe an. In partea de nord a Vitenamului, in inima muntilor Khau Vai, se organizeaza an de an piata mirilor si a iubirii. Barbati si femei apartinand minoritatilor etnice din regiune vin aici in speranta ca vor reusi sa isi gaseasca o sotie respectiv un sot. Daca iti doresti sa participi la aceasta piata trebuie sa stii ca aceasta se organizeaza intre sfarsitul lunii aprilie si jumatatea lunii mai.

congo

Congo, casatoria este un lucru serios. In timpul unei casatorii in Congo, sotilor li se interzice sa zambeasca, atat in timpul ceremoniei cat si in timpul receptiei. Nici macar in pozele de nunta miri nu schiteaza un zambet. Daca « fericitul cuplu » zambeste, casatoria nu este considerata serioasa. Traiasca mirii. Daca, din intamplare, ai ocazia sa participi la o nunta in Congo, sa nu indraznesti sa zambesti.

venezuela

Venezuela, punctualitatea este o nepolitete. Esti invitat la un localnic in timpul sejurului in Venezuela ? Ai grija sa nu ajungi la timp deoarece acestia ar putea crede ca esti grabit sa mananci sau nerabdator. Mai stai 10 sau 15 minute pe plaja.

Comments

comments