Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai bune road trip-uri din Spania

Spania este tara celor ma variate peisaje, aride, presarate cu vai, campii, plantatii, cu litorale, cu coasta Atlanticului si mediterana,…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 21, 2016 Tags: , , , , ,

Spania este tara celor ma variate peisaje, aride, presarate cu vai, campii, plantatii, cu litorale, cu coasta Atlanticului si mediterana, cu cea mai bogata cultura, cu orasele sale dinamice, cu arene, flamenco, masline, palmieri, portocali….

266

Fiecare regiune de aici, fiecare oras, are propria sa ambianta care fac din Spania o destinatie turistica foarte placuta de descoperit. Care sunt cele mai bune si mai frumoase road tripuri de care trebuie sa profiti neaparat?

Un road trip in Andaluzia. De la Sevilia la Costa del Sol. Andaluzia este una din cele mai frumoase regiuni din Spania. De la Sevilia, la Cordoba sau Granada, ai ce descoperi atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase atractii turistice. Stradutele vechi, cu un farmec autentic te asteapta sa hoinaresti pe ele pentru a le descoperi comorile. Poti incheia acest road trip cu Costa del Sol, o regiune insorita excelenta. Meriti un moment de relaxare pe cele mai frumoase plaje din Andaluzia.

Pe ruta celor mai frumoase satucuri albe. Andaluzia are o multime de situri, satucuri si orase magnifice. Ruta satucurilor albe, numite « pueblos blancos » este un must see. Satucurile albe, in numar de 19, un simbol puternic al Spaniei, te asteapta cu drumuri sinuoase, cu casute de un alb imaculat cocotate dar si cu stradute linistite. Cateva dintre ele- Zahara de la Sierra, Olvera, Setenil de la Bodegas cu casute care par iesite din stanca sau Ronda, cel mai romantic dintre ele.

Catalonia si Costa del Brava. O alta regiune foarte frumoasa din Spania este Catalonia. Poti incepe cu Cadaqués, cel mai oriental oras din Spania, o destinatie fermecatoare cu cele mai intime plaje din inima Costei Brava. Cap de Creus te asteapta cu peisaje superbe dar si Figueras cu cea mai mare fortareata din Europa. Barcelona, principalul oras de aici are o multime de atractii si de activitati de oferit. In apropiere se afla Girona.

Mallorca, cu cele mai frumoase rezervatii naturale, locuri pentru scufundari si golfuri de un albastru turcoaz este un alt must see intr-un road trip. Aici sunt plaje, parcuri naturale, lacuri subterane, grote, dar si satucuri traditionale tipice, foarte fermecatoare.

Comments

comments