Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 locuri interzise publicului

Cu siguranta ca ai privit macar o data foarte captivat celebrele seriale NCIS sau FBI Files unde exista unele organisme…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 9, 2016 Tags: , , , , , ,

Cu siguranta ca ai privit macar o data foarte captivat celebrele seriale NCIS sau FBI Files unde exista unele organisme top secrete, fie ca vorbim despre laboratoare unde se fac experimente ciudate, fie ca vorbim despre teritorii unde se testeaza arme noi. Si daca in filme zonele sunt securizate foarte bine, in viata de zi cu zi se intampla acelasi lucru.

zona 52

In lume exista unele locuri de care chiar nu ai cum sa te apropii deoarece sunt foarte bine pazite sau rezervate doar anumitor persoane.

Zona 51 din Statele Unite. O zona geografica din Nevada, de cercetari in domeniul aeronauticii unde se testeaza in mod regulat aparate mai mult sau mai putin futuriste. Un loc foarte bine pazit, cu camioane, elicoptere, detectoare de miscareā€¦ unii spun chiar ca aici s-ar afla OZN-uri.

Pine Gap, Australia. O statiune din centrul Australiei care nu are pista de aterizare, deci se poate accesa doar cu masina. Este insa un loc interzis publicului deoarece aici se supravegheaza mesajele inregistrate de sateliti.

pripyat

Pripiat, orasul fantoma. Acest oras ucrainian era populat altadata de o multime de locuitori dar este abandonat de peste 30 de ani din cauza catastrofei nucleare de la Cernobil. Cei de aici si-au abandonat casele pentru a nu se imbolnavi din cauza radiatiilor.Azi inca mai persista riscul de a fi radiat.

Insula North Sentinel. Aflata in Golful Bengal, aceasta insula adaposteste un trib indigen. Acest trib refuza orice contact cu oamenii si este ultima comunitate inca izolata din lume. Orice tentativa de apropiere este “salutata” cu arcurile.

bohemian

Bohemian Grove. Este o proprietate privata de 11 kilometri patrati unde se aduna in jur de 2000 de persoane in fiecare an timp de 2 sapatamani pentru a vorbi despre afaceri si pentru a practica unele ritualuri. Este un loc secret rezervat doar unor oameni foarte influenti.

Arhivele Vaticanului. O larga colectie de manuscrise, de carti foarte vechi si acte care descriu evenimente din trecut si care prezinta informatii diverse referitoare la guvernarea din intreaga lume in general. Doar Papa poate sa acceseze arhivele si unele autoritati in cazuri exceptionale.

white

White Gentleman Club. Fondat in anul 1693, acesta este cel mai vechi club de gentlemani din Londra. Este un club foarte exclusivist unde doar cei cu functii inalte au voie.

Insula Poveglia. O insula in apropiere de Venetia aflata in carantina deoarece serveste drept cimitir pentru victimele ciumei din Evul Mediu.

Comments

comments