Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai frumoase orase europene de vizitat in vara anului 2016

Iti lipseste inspiratia atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase orase de descoperit pe batranul dar frumosul continent? In…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 15, 2016 Tags: , , , , , , ,

Iti lipseste inspiratia atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase orase de descoperit pe batranul dar frumosul continent? In acest caz, iti prezentam in acest articol o selectie cu cele mai bune alegeri pe care le-ai putea face in aceasta vara.

cardiff

Cardiff. Capitala Tarii Galilor, este punctul de plecare ideal pentru a descoperi o multime de peisaje minunate. Este aproape de mare, are o viata culturala foarte bogata si cele mai frumoase parcuri. Cu alte cuvinte, un must see daca alegi un city break. Arhitectura sa unica te va captiva cu siguranta.

Zurich. Este un oras elvetian care ofera tot ceea ce un turist si-ar putea dori. Datorita asezarii sale pe Lacul Zurich si Limmat care curge prin oras, aici poti inota sau practica sporturile nautice. Muntele Uetliberg te asteapta cu panorame superbe in jur. Viziteaza si muzeul sau national sau orasul vechi cu cele mai bune cafenele si restaurante.

manchester

Manchester. Simbolul revolutiei industriale, Manchester, marele oras al fotbalului este unul din cele mai interesante orase din Anglia. Viata sa culturala este in plina dezvoltare iar arhitectura sa te va surprinde cu siguranta cu cele mai superbe cladiri.

Bruges. Un oras foarte pitoresc din Belgia care mai este supranumit Venetia Nordului. Are cel mai fermecator oras vechi si stradute medievale foarte bine pastrate. Vei simti aici ca ai facut un salt inapoi in trecut.

gd

Gdansk. Un oras aflat pe Marea Baltica, una din cele mai bune destinatii turistice din Polonia. Este un oras portuar cu cea mai frumoasa arhitectura cu un farmec tipic. Vei gasi aici cea mai mare catedrala din caramida din lume.

Bratislava. Capitala Slovaciei se afla la 50 de km fata de Viena, pe cele doua brate ale Dunarii. Vei descoperi aici numeroase muzee, stradute colorate si stramte pe care vei adora cu siguranta sa te pierzi. Dunarea, padurile din Carpatii Mici si numeroasele parcuri te vor invita la relaxare.

 

Porto. Daca vrei sa ajungi in aceasta vara prin Portugalia, trebuie sa vizitezi Porto cu cele mai colorate casute din vechiul Ribeira de-a lungul malurilor lacului Duoro. Centrul sau medieval cu cele mai frumoase stradute este inscris in Patrimoniul Unesco.

Florenta. Un incredibil oras al artei si al istoriei unde trecutul se ilustreaza in fiecare colt, Florenta te asteapta cu cele mai delcioase gelato!

 

Comments

comments