Sunday, November 29, 2020
Afli informatiile care conteaza


Top 6 cele mai celebre spa-uri naturale din lume

Nimic nu se compara cu apa atunci cand vine vorba despre relaxare. De la izvoarele cu apa calda din Alberta,…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 30, 2016 Tags: , , , ,

Nimic nu se compara cu apa atunci cand vine vorba despre relaxare. De la izvoarele cu apa calda din Alberta, pana la piscinele geotermale din Islanda, posibilitatile sunt nenumarate.

spa

Hot Water Beach, Noua Zeelanda. Vizibila doar cand mareea este joasa, aceasta plaja se afla in Noua Zeelanda. Este o minunatie a naturii alimentata la suprafata de doua fisuri subterane. Temperatura apei de aici ajunge pana la 64 de grade. Nu uita de lopata sau de galeata pentru a-ti sapa un loc doar pentru tine.

Casitas del Colca, Peru. Un loc aflat intr-o vale izolata celebru pentru extraordinara sa retea de terase incase. Este un ansamblu de vile unde fiecare persoana poate sa aiba propriul sau spa.

Izvoarele termale Miette, Alberta, Canada. Apa minerala care tasneste din aceste izvoare este una din cele mai calde din Muntii Stancosi Canadieni dar ajunge la 40 de grade cand coboara in piscinele de la Miette. Dar peisajul care inconjoara izvoarele termale este cu siguranta cel mai interesant. Aflate in parcul national Jasper, piscinele ofera panorame spectaculoase de munti cu varfurile inzapezite.

Piscinele geotermale, Reykjavik, Islanda. Aflata in varful unui loc cu cea mai puternica activitate geotermica, regiunea Reykjavik are o multime de minunatii. Orasul are propria sa retea de piscine iar apa care le alimenteaza provine din izvoare termale. In plus, aici vei gasi plaja geotermala de la Nautholsvik, o plaja eleganta cu nisipuri aurii importate din Maroc.

Termele de la Szecheny, Ungaria. Intr-un oras marcat de istorie si de revolutii, aceste 15 piscine interioare si exterioare dau vizitatorilor sai impresia ca se afla intr-un palat. Apele naturale de aici au o temperatura care oscileaza intre 26 si 38 de grade si pot trata  o multime de afectiuni. Cladirea in stil neo-baroc a fost construita in anul 1914 si reprezinta locul de socializare preferat al tinerilor bogati de aici.

Piscna Hanki – Panki, Maui. Un veritabil paradis acvatic, piscina Hanki – Panki de la Napili Kai Beach este cel mai mare spa din Maui. Se afla cocotat pe o colina si ofera celor care aleg sa se relaxeze aici o panorama splendida asupra golfului Napili. Vei beneficia aici de o autentica experienta polineziana.

Comments

comments