Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii de vizitat cu bicicleta

Sa vizitezi un oras sau o regiune cu bicicleta este cu siguranta una din cele mai placute activitati. Iata un…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 25, 2016 Tags: , , , , , , ,

Sa vizitezi un oras sau o regiune cu bicicleta este cu siguranta una din cele mai placute activitati. Iata un top 5 al destinatiilor minunate de vizitat cu bicicleta.

excursion-velo

Danemarca, Copenhaga. Danemarca este un veritabil paradis pentru ciclisti. Cu o retea de peste 12000 de km de piste ciclabile foarte bine intretinute, ai ce face aici. Intre orase si satucuri nu este o distanta foarte mare de parcurs si nu vei fi mai departe de 50 de km de mare. O multime de optiuni deci de itinerarii in peisaje magnifice pe post de fundal.

Franta. Nu este o coincidenta faptul ca cea mai mare cursa de biciclete din lume se numeste Turul Frantei. Peisaje de munte, de tara, vita de vie, mare, paduri… o diversitate unica de descoperit neaparat. Aici te poti concentra asupra unei singure regiuni sau asupra unei tematici. De exemplu- Castelele de pe Loire, podgoriile de pe valea Ronului… aici vei gasi o multime de itinerarii tematice.

Amsterdam, Olanda. Amsterdam este celebru in intreaga lume pentru bicicletele sale. Este un oras perfect pentru a fi descoperit datorita celor 400 de km cu piste. Deplasarea pe stradutele sale stramte din centrul istoric este deci mai usoara cu bicicleta decat cu masina.

Poti iesi chiar in oras si sa mergi sa explorezi intreaga tara cu ai sai 32 000 de km de piste.

Vermont. Malurile lacului Champlain, muntii Green Mountains foarte maiestuosi, Vermont este un colt minunat de tara care ofera peisaje foarte variate si foarte frumoase. Poti trece aici dintr-un sat in altul, poti admira cele mai frumoase situri istorice sau sa descoperi frumosul oras Burllington.

Japonia, Tokyo. Pentru o experienta cu bicicleta cu adevarat relaxanta, Japonia este o optiune de luat in seama, mai ales cu Tokyo. Chiar daca este foarte aglomerat, orasul dispune de un numar destul de mare de piste pentru biciclete. Aici poti descoperi mai multe itinerarii pentru a admira un Tokyo urban, dar si un Tokyo mai verde cu mare si o natura foarte frumoasa. Poti iesi din oras si sa te plimbi de exemplu de-a lungul Fluviului Tama.

Te-am convins?