Saturday, January 23, 2021
Afli informatiile care conteaza


7 sfaturi pe care sa le iei in considerare inainte de a cumpara o saltea noua

 Iata 7 sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand cauti o saltea noua: 1. Fa putina cercetare…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at July 25, 2016

 Iata 7 sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand cauti o saltea noua:

1. Fa putina cercetare online inainte de a lua vreo hotarare. Exista o multime de optiuni disponibile pe piata de saltele, atat in magazinele fizice cat si in mediul virtual. Inainte de a incepe sa faci cumparaturi, recomandat ar fi sa intri pe site-urile de specialitate care descriu in detaliu toate saltelele disponibile, astfel incat sa poti lua o decizie cat mai informata.

2. Discuta cu medicul tau. Daca ai o problema de sanatate, cum ar fi dureri de spate, de gat, de umeri, alergii, astm sau probleme respiratorii, ar trebui sa discuti acest lucru cu medicul tau. Poate ca el va sti sa iti recomande un anumit tip de saltea, care este benefic pentru afectiunile de care suferi.

3. Verifica garantia. O saltea buna trebuie intotdeauna sa vina la pachet cu o garantie la fel de buna. Cele mai bune saltele de pe piata au garantie pe viata sau pe minim 20 de ani. De asemenea, ai grija sa cumperi o saltea care iti ofera un termen de testare de 30 de zile.

4. Asigura-te ca ai cum sa protejezi salteaua. Atunci cand cumperi o saltea, ar trebui sa iei in considerare, de asemenea, achizitionarea unui dispozitiv de protectie a saltelei, care sa tina departe apa, umezeala si alte substante nedorite, astfel incat sa te poti bucura de noua achizitie cat mai mult timp posibil. Retine ca, orice pata iti poate anula garantia.

5. Ia-ti timp pentru a testa salteaua. Cand esti la cumparaturi de saltele, nu iti fie frica sau jena sa le testezi personal. Culca-te pe saltele timp de cateva minute, astfel incat sa poti obtine un feeling bun si o senzatie cat de cat completa in legatura cu modul in care se comporta salteaua in timpul somnului. Nu uita, noi ne petrecem o treime din viata intinsi pe saltea. Asadar, aceasta trebuie sa iti ofere confort, sprijin si protectie. Daca ai un partener de somn, ia-l cu tine la cumparaturi pentru a testa impreuna salteaua.

6. Ia in calcul toate tipurile de saltele. Pe piata exista o sumedenie de saltele diferite. Ele variaza in functie de marime, materiale si de modul in care sunt construite. Unele dintre acestea sunt ferme, unele sunt de plus, unele au spuma cu memorie, iar altele au pachete cu bobine. Unele au o calitate mai buna decat altele. Scopul tau este de a gasi ceva ce se potriveste exact sanatatii tale si bugetului.

7. Ia-ti o perna potrivita. Pentru a avea un somn cat mai bun, este important sa existe un sistem de sprijin complet. Alege o perna care sa iti ofere sprijinul ideal pentru cap si gat.

Comments

comments