Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase destinatii ale verii

Am intocmit pentru voi un top al celor mai frumoase destinatii ale verii pentru a cunoaste tendintele momentului in materie…

By AncaP , in Interesant Topuri din lume , at June 17, 2016 Tags: , , , ,

Am intocmit pentru voi un top al celor mai frumoase destinatii ale verii pentru a cunoaste tendintele momentului in materie de calatorii. Tie iti ramane de facut doar valizele si sa alegi destinatia in tendinte care te seduce mai mult.

split

Split, Crotia

Split este un orasel fermecator situat pe malul Adriaticii. Ai posibilitatea de a profita din plin de plajele din oras, sa descoperi istoria fascinanta a orasului Split prin intermediul muzeelor si palatelor. Indreapta-ti pasii spre City Park Marjan, un parc fermecator care ofera o panorama superba asupra orasului Split.

faro

Faro, Portugalia

Faro figureaza in topul celor mai frumoase destinatii ale verii deoarece le ofera turistilor o multime de activitati si o multime de locuri de descoperit. Indreapta-ti pasii spre Praia de Faro pentru a profita din plin de soarele Portugaliei. Apoi, descopera centrul istoric al orasului si stradutele sale fermecatoare sau admira pur si simplu catedrala Sé, o cladire fermecatoare in stil gotic si renascentist. Trebuie sa te opresti neaparat la un restaurant pentru a manca peste.

figari

Figari, Corsica

Figari ii va seduce cu siguranta pe turistii veniti sa descopere partea de sud a Corsicii. Golful figari este compus din numeroase plaje, veritabile invitatii la relaxare si vis. Regiunea Figari este un loc preferat de sportivi. Turistii au posibilitatea de a face o plimbare relaxanta intr-un decor de vis, in mijlocul unei naturi protejate sau sa practice numeroase sporturi acvatice.

3af21049b1bdc958aaf33667b561cca0

Alicante, Spania

Nu mai este nevoie sa precizam faptul ca, vara, Alicante este locul ideal pentru a profita din plin de plaja si soare, inainte de a-ti petrece seara in inima orasului pentru a gusta faimoasele tapas. Alicante inseamna si castelul Santa Barbara care domina golful, un muzeu de arta contemporana, vechiul oras si bazilica Santa Maria.

jakarta-cover

Jakarta, Indonezia

Si capitala Indoneziei merita sa fie vizitata pe timp de vara. Jakarta, transformata de urbanism, a stiut sa isi pastreze farmecul in ciuda dezvoltarii urbane si atrage an de an sute de turisti. Muzeul National, muzeul Wayang, Taman Mini Indonezia Indah si moscheea Istiqal sunt doar cateva din atractiile principale ale orasului.

Comments

comments