Thursday, October 29, 2020
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai bune destinatii din lume

Stii care sunt cele mai bune destinatii din lume? Consulta lista si vei gasi cu siguranta cel putin o destinatie…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 30, 2016 Tags: , , , , , , ,

Stii care sunt cele mai bune destinatii din lume? Consulta lista si vei gasi cu siguranta cel putin o destinatie pentru o vacanta viitoare.

maldive

Cea mai buna destinatie pentru plaja- Maldive

Nu este de mirare ca Maldive figureaza in topul celor mai bune destinatii pentru plaja tinand cont de faptul ca apa de culoarea turcoaz si plajele cu nisip auriu creeaza o imagine paradisiaca.

hong

Cea mai buna destinatie pentru un city break –  Hong Kong

Chiar daca Hong Kong figureaza in clasamentul celor mai bune orase pentru un city break, Hong Kong este un oras in care merita sa stai mai mult, nu doar din cauza distantei mari fata de tara noastra ci si pentru a descoperi si a intelege fara sa te grabesti mixul dintre modernism si cultura asiatica.

jamaica

Cea mai buna destinatie pentru o croaziera de vis – Jamaica

Bob Marley, reggae si rom ! Acestea sunt cu siguranta primele lucruri care iti vin in minte in momentul in care auzi acest nume. Jamaica este o bijuterie din marea Caraibelor, o destinatie ce le ofera turistilor peisaje de vis.

peru

Cea mai buna destinatie culinara – Peru

Bucataria peruviana este bogata in legume precum porumbul, cartofii si fasolea, legume care sunt combinate adesea cu carne de pui sau vita. Porcusorul de guineea reprezinta una din specialitatile culinare din aceasta tara.

dubai

Cea mai buna destinatie din lume – Dubai

O destinatie luxoasa, un pamant al opulentei, Dubai este considerata cea mai buna destinatie din lume.

zanzibar

Cea mai buna destinatie pentru inot – Zanzibar

Se spune ca cine ajunge in Zanzibar va avea ocazia sa atinga paradisul cu mana. Insula africana a fost desemnata cea mai buna destinatie pentru inot. Peisajele din Zanzibar sunt pur si simplu divine. Situata in apropiere de Tanzania, Zanzibar este o destinatie superba, un mix de lux si realitate primitiva.

ecuador

Cea mai verde destinatie – Ecuador

Ecuador este considerata cea mai verde destinatie, asta datorita zonei montane extrem de vaste dar si datorita insulelor Galapagos.

bahamas

Cea mai buna destinatie pentru casatorie – Bahamas

Daca vrei sa te casatoresti in paradis, alege Bahamas si nu vei regreta.

Comments

comments