Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 8 orase europene de descoperit cu un buget mic

Nu ai un buget foarte mare atunci cand vine vorba despre vacanta din acest an? Asta nu inseamna ca nu…


Nu ai un buget foarte mare atunci cand vine vorba despre vacanta din acest an? Asta nu inseamna ca nu te poti bucura de cele mai frumoase vacante. Orasele din Europa, mai mici sau mai mari te asteapta sa le descoperi. Care sunt acestea?

kiev

Kiev, Ucraina. Fata de restul Europei, Ucraina are cele mai abordabile preturi. Kiev, capitala, este un oras centenar incarcat de istorie. Monumente, parcuri, un fluviu imens- Dniepr, ndlr, peisaje unice… ai ce descoperi aici.

Barcelona, Spania. Barcelona este inainte de toate un oras extravagant, un loc in care arta se exprima peste tot. Pe langa celebra catedrala Sagrada Familia, muzeul Dali si numeroasele cladiri imaginate de arhitectul Gaudi te mai poti relaxa pe celebrele plaje si poti profita de cele mai animate nopti.

amsterdam

Amsterdam, Tarile de Jos. In afara de placerile interzise de aici, Amsterdam are o multime de lucruri de oferit. Arhitectura sa incredibila pusa in valoare de numeroase stradute pietonale dar si de celebrele sale canale au drept rezultat un oras extrem de fermecator. Nu uita sa vizitezi Muzeul Van Gogh, un loc splendid cu adevarat.

Cracovia, Polonia. De cativa ani incoace, Cracovia cu arhitectura vechiului sau oras atrage o multime de turisti din lumea intreaga. Cetatea este in plina dezvoltare, la fel ca si Praga sau Budapesta. De descoperit in week-end.

lisabona

Lisabona, Portugalia. Lisabona inseamna autenticitate in stare pura. Orasul te va seduce cu panoramele sale si numeroasele belvedere care domina cele sapte coline. Lisabona este si orasul celui mai subtil amestec dintre un trecut plin de grandoare si un dinamism contemporan. Aici convietuiesc in perfecta armonie mai multe epoci si fiecare cartier istoric are propria sa atmosfera.

La Haye, Tarile de Jos. Un oras portuar cu o multime de atractii turistice. De la monumentele din cartierele sale istorice, trecand prin minunatele sale drumuri, ai ce vedea aici. Al treilea oras ca marime al tarii mai are o statiune balneara populara, pe numele sau Scheveningen.

riga

Riga, Letonia. Capitala Letoniei este cea mai mar metropola Baltica. Intre o isorie medievala si un centru al orasului foarte contemporan, orasul te va seduce cu siguranta cu patrimoniul sau arhitectural.

Talinn, Estonia. Un oras care se poate vizita pe jos. Vei putea admira mori, taverne rurale, un muzeu in aer liber, cupolele catedralei 1900 si celebra piata a centrului orasului.

Comments

comments