Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii last minute pentru aceasta vara

Scolile se vor inchide in curand, vara isi intra incet-incet in drepturi… asta inseamna un singur lucru- toata lumea isi…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 4, 2016 Tags: , , , , , , ,

Scolile se vor inchide in curand, vara isi intra incet-incet in drepturi… asta inseamna un singur lucru- toata lumea isi va alege cele mai frumoase destinatii turistice pentru vacante cu adevarat de vis.

vara

Europa se pregateste sa sarbatoreasca intrega vara, barurile sunt pline de turisti, mai ales cele de pe plaja, restaurantele isi deschid terasele iar soarele nu se mai desparte de noi. Dar de ce nu ai pleca putin mai departe? Iulie este luna ideala pentru a vizita cele mai exotice destinatii de pe alte continente precum Africa, Oceanul Indian sau chiar Paciful de Sud. Daca inca nu ti-ai ales destinatia pentru aceasta vara, iata cele mai frumoase detinatii last minute pentru aceasta vara.

Namibia. Este cu siguranta cea mai primitoare tara din Africa sub-sahariana. Are o fauna exceptionala si cele mai fotografiate peisaje de pe litoral si desert. Vei trai aici o experienta unica plasata sub semnul unei culturi traditionale.

Islanda. Zilele mai lungi din luna iulie inseamna mai mult timp pentru a explora peisajele magnifice de aici. Izvoarele termale Geysir, Parcul National Thingvellir, capitala Reykjavik sunt cateva destinatii must see de aici.

Sicilia. O intersectie magnifica de culturi, un amestec fascinant de stiluri de arhitectura, biserici normande, minuni naturale, plaje izolate… te-am convins?

Kenya. In luna iulie, Kenya, devine teatrul celui mai minunat spectacol vizual de pe pamant. O frumusete salbatica, campii vaste, o fauna si o flora minunate, Marea Migratie a faimosilor Big Five, toate acestea  merita sa fie descoperite aici.

Seychelles. Insulele Seychelles, din largul Oceanului Indian este unul din cele mai apreciate locuri pentru vacanta, cu plajele sale cu un nisip alb, fauna diversificata si apele sale turcoaz. Partea de nord a insulei este una senzationala.

Norvegia. In Norvegia, atunci cand soarele se ridica deasupra liniei orizontului, vei avea impresia ca te afli intr-un veritabil decor hollwoodian. Soarele ilumineaza aici un peisaj teatral. Fiordurile, insulele, muntii, ghetarii, preeriile, lacurile, cascadele compun un pesaj exceptional perfect pentru plimbari si excursii de tot felul. Coastele sunt presarate cu saturi pitoresti si ferme mici iar fiordurile completeaza de minune decorul.

Ce destinatie vei alege?

Comments

comments