Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 cele mai bune festivaluri de muzica din lume

Top 6 cele mai bune festivaluri de muzica din lume Esti mare fan muzica? Iubesti la nebunie festivalurile de muzica? …

By AncaP , in Topuri din lume , at June 1, 2016 Tags: , , , , , , , ,

Top 6 cele mai bune festivaluri de muzica din lume

Esti mare fan muzica? Iubesti la nebunie festivalurile de muzica?  Rock, electro, festivaluri pop… ai de unde alege in cele patru colturi ale lumii. Iata o lista cu cele mai frumoase si bune festivaluri de muzica pentru a-ti pregati cat mai repede valizele.

landscape-1460484627-coachella-2015-street-style-144

Lollapalooza, Statele Unite. Este un festival de muzica rock, pop si electro din Chicago. In 2016 se vor sarbatori 25 de ani de la prima sa editie. Pentru acest an special au fost invitati nume mari din muzica precum Radiohead, Red Hot Chili Peppers sau LCD Soundsystem.

Coachella, Statele Unite. Renumitul festival Coachella nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cel mai trendy festival din Statele Unite. Un festival care a avut loc in aprilie in California si care a reunit o multime de vedete.

Festivalul International din Benicassim, Spania. Un festival care va avea loc in acest an intre 14 si 17 iulie la Benicassim, in apropiere de Valencia. Un program impresionant te astaapta pe langa mult soare: Major Lezer, Muse, Kendirck Lamar, Mr Oizo…

Sziget Festival, Ungaria. Imagineaza-ti ca vei asculta sapte zile cea mai buna muzica pe o insula de pe malul Dunarii in apropiere de Budapesta. In acest an va avea loc intre 10 si 17 august. Vei putea asculta aici muzica unor vedete precum Rihanna, Sia, Muse, David Guetta, Sia, Manu Chao sau multi altii.

Sonar, Spania. Daca esti fan muzica electro, atunci in acest an, ar trebui sa ajungi in Barcelona. Capitala Spaniei este deja un nume de referinta atunci cand vin vorba despre muzica electro.  Pregateste-te pentru trei zile de muzica buna si soare non stop intre 16 si 18 iunie.

Tomorrowland, Belgia. Un alt festival electro, dar cu un stil total diferit. Intra pe situl Tomorrowland, intr-o lume feerica pentru a te simti mai ceva ca Alice in Tara Minunilor. Te asteapta trei zile de muzica electronica, intr-un decor cu forme si culori cu adevarat nebunesti si spectaculoase. O experienta muzicala de neuitat si un spectacol minunat in acelasi timp. In 2016 noua editia va avea loc intre 22-24 iulie.

 

Comments

comments