Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai ieftine tari europene in care poti petrece o vacanta reusita

Ungaria, Bulgaria, Grecia…iata trei tari europene ieftine si frumoase in care poti petrece o vacanta reusita fara sa iti faci…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 14, 2016 Tags: , , , , , ,

Ungaria, Bulgaria, Grecia…iata trei tari europene ieftine si frumoase in care poti petrece o vacanta reusita fara sa iti faci o gaura in buget.

ung

Ungaria. Situata in mijlocul Europei, in bazinul carpatic, Ungaria se numara printre cele mai ieftine destinatii de vacanta. Budapesta, capitala istorica a Ungariei, este una din cele mai frumoase capitale europene. Chiar daca costul vietii a crescut in ultimii ani, Budapesta este deservita de numeroase companii aeriene low cost. Savureaza prajiturile unguresti delicioase, relaxeaza-te in numeroasele centre spa din oras si viziteaza numeroasele monumente din oras. Daca esti pasionat de natura atunci trebuie sa vizitezi neaparat lacul Balaton. Situat in partea de vest a Ungariei, Balaton este cel mai mare lac din Europa Centrala. Vara, lacul Balaton este destinatia preferata a familiilor dornice sa scape de caldura din oras. Din Budapesta pana la lacul Balaton se face doar o jumatate de ora cu trenul. Principalele statiuni balneare sunt Siofok si Balatofured. Activitatile sunt variate: drumetii pe dealurile situate in partea de nord a lacului, balaceala, surf…

bulgaria_700_thinkstockphotos-179017113

Bulgaria.  In Bulgaria, statiunile balneare situate de-a lungul Marii Negre sunt din ce in ce mai vizitate in ultimii ani deoarece Bulgaria este mai ieftina decat destinatii estivale precum Spania. Un buget de 25 de euro pe zi este suficient pentru a vizita capitala Bulgariei, Sofia. Centrul vechi iti va satisface cu siguranta setea de cultura. Profita de soarele estival si indreapta-ti pasii spre Lulin Beach, un complex ce adaposteste trei piscine in aer liber, un plaja de nisip auriu si un teren de fotbal.

grecia

Grecia. Datorita conjucturii econonice a tarii, costul vietii a scazut in ultimii ani in Grecia. O vacanta in Santorini si Mykonos nu este ieftina insa exista numeroase alte insule, mai linistite si mai ieftine precum Paros si Skiathos unde te poti bronza si relaxa in voie. Poti face o excursie de o zi la Hydra, situata in mijlocul golfului Sardonic, o insula ce adaposteste cele mai bune restaurante in care se serveste souvlaki si numeroase alte preparate traditionale delicioase si ieftine.

Comments

comments