Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 4 destinatii pentru iunie 2016

Luna iunie bate la usa deci ar fi cazul sa te gandesti la destinatiile turistice pe care vrei sa le…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 30, 2016 Tags: , , , , , , ,

Luna iunie bate la usa deci ar fi cazul sa te gandesti la destinatiile turistice pe care vrei sa le vizitezi in aceasta perioada. Vrei sa profiti de cele mai frumoase orase din Europa? Pentru a beneficia de un climat agreabil sau pentru a descoperi unele evenimente majore iata unde trebuie sa ajungi in iunie 2016.

malaga

Malaga. In iunie, Malaga din Andaluzia este cea mai buna idee, deoarece aici canicula inca nu isi face simtita prezenta. Vei putea sa descoperi cele mai frumoase locuri din oras, mai ales fortareata Alcazaba, legata de castelul Gilbralfaro. Dar si Gradina Botanica Conception, plaja Fabrica de Cemento sau Guadalhorce. Malaga este si resedinta catorva regi din Spania deci poti descoperi aici cele mai frumoase cladiri cu cea mai frumoasa arhitectura.

Porto. Porto, la fel ca si Malaga, orasul Porto este un oras insorit, ideal pentru cele mai frumoase vacante. Aici, in iunie, cea mai mare sarbatoare din oras, cea a Sfantului Ioan este cea care mercheaza debutul verii.

bristo

Bristol. Vizitand in iunie Bristol vei reusi sa impusti doi iepuri dintr-o data. Vei descoperi un oras fermecator aflat la doar o ora de locul unde se tine Glastonbury Festival, un eveniment major din regiune. Dar Bristol mai are o multime de locuri de oferit, de la podul suspendat Clifton, pana la Millenium Square, cea mai mare piata din centru care te va surprinde cu arhitectura sa si statuile sale.

Sankt Petersbourg. Un alt oras perfect de descoperit in luna iunie este Sankt Petersbourg, un oras perfect pentru a petrece nopti albe si la propriu si la figurat. Un oras major din Rusia care va sti cum sa te seduca cu trecutul sau impregnat de istorie, cu muzeele si catedralele sale magnifice. In iunie, nimeni nu doarme aici iar noaptea nu se lasa asa usor. Intre 11 iunie si 2 iulie soarele nu coboara decat la sase grade sub linia oriziontului. Astfel ca amurgul dureaz apana pe la ora trei dimineata. Lumina este suprinzatoare, magnifica, deci trebuie neaparat sa ai un aparat foto cu tine. Vei putea descoperi astfel orasul surprinzator sub o cu totul alta lumina.

 

Comments

comments