Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 idei pentru un week-end insolit in doi

Daca te-ai plictisit de destinatiile obisnuite si daca vrei sa evadezi intr-un loc minunat departe de toti si de toate,…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 5, 2016 Tags: , , , , , ,

Daca te-ai plictisit de destinatiile obisnuite si daca vrei sa evadezi intr-un loc minunat departe de toti si de toate, iata cateva idei care sa te inspire. Sunt gata bagajele?

bro

Padurea Broceliande. Pentru a retrai iubirile din legenda arthuriana, trebuie sa ajungi in padurea Broceliande din Bretania. Este vorba in realitate despre padurea Paimpont care te invita la plimbare si care are o latura mistica.

Insula Burano. Indeparteaza-te de aglomeratia din Piata Saint-Marc si fa un tur pe Insula Burano. Canalele sunt marginite de casute colorate si broderia este aici la onoare. Un hotel de pe insula iti va asigura un sejur romantic minunat.

midi

Canalul Midi. Ce zici de un sejur pe un canal? Aici este posibil sa iti inchiriezi propriul vapor si sa navighezi in propriul tau ritm chiar daca nu prea ai experienta.

Cappadocia. In Turcia, regiunea Cappadocia ofera cele mai frumoase peisaje desertice cu case ale trogloditilor unde iti poti inchiria o camera pentru o experienta de neuitat.

capri

Capri. Aflata in largul frumoasei destinatii Napoli, Capri este o destinatie romantica prin excelenta. Golfurile salbatice precum Matermania sau Lupnaro sunt ideale pentru plimbari in doi.

Norvegia. Trebuie sa ajungi in Norvegia pentru cel mai frumos si mai atipic week-end in doi. Lysefjord, Nærøyfjorde, Geirangerfjord … ai de unde alege pentru un sejur de neuitat. Nu uita sa urci la inaltime pentru o panorama de neuitat.

olanda

Olanda. Directia in Olanda pentru a admira cele mai frumoase campuri de lalele intre lunile aprilie si mai. Indreapta-te mai ales inspre nord pentru a descoperi Haarlem, Leiden si parcul Keukenhof. Mii si mii de lalele se desfasoara in fata ta.

Insulele Lofoten. Insulele Lofoten sunt cele mai frumoase insule din Norvegia. Satucurile de aici sunt pitoresti si poti pleca in croaziera pentru a descoperi cele mai frumoase balene.

week-end-insolite-en-amoureux-8_5330551

Milos. Te va ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase ape cristaline, de cele mai frumoase locuri salbatice pentru o relaxare totala.

Tanger. Dupa o plimbare prin medina, poti vizita grotele lui Hercule pentru a te relaxa pe cele mai frumoase plaje de aici.