4 Tratamente la Goskin care te ajuta sa combati cu succes celulita

Photo of author

By Razvan

Celulita este adesea o ingrijorare in ziua de azi, aceasta fiind o problema cu care se confrunta femeile tinere, batrane, slabe sau grase. Este destul de normal, prin urmare, ca tratamentele anticelulitice sa fie la mare cautare. Deoarece organismele oamenilor sunt diferite, cel mai bun tratament de combatere a celulitei pentru o persoana poate sa nu fie eficient pentru alte persoane.

Cu toate acestea, estetica medicala si tehnologia au evoluat incredibil de mult in ultimii ani, scotand pe piata o multime de tratamente si proceduri de slabire si de eliminare a celulitei, unele mai eficiente decat altele.

Institutul de Estetica Medicala Goskin din Bucuresti, Romania, are o experienta de mai bine de 12 ani in domeniul frumusetii si al slabirii, oferind clientilor sai cele mai noi proceduri si tratamente care sa le imbunatateasca aspectul fizic si sanatatea, in general.

Iata 4 tratamente la Goskin care te ajuta sa combati cu succes celulita:

1. Endermologia

Dezvoltat in anii 1980 de catre chirurgii plasticieni din Franta, tratamentul de endermologie, aprobat de FDA, este acum brevetat si in Romania. In cazul in care doresti sa elimini rapid si pentru totdeauna aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii, trebuie sa incerci acest leac miraculos.

Endermologia este o tehnica non-invaziva care ajuta la spargerea pachetelelor de grasime, creste circulatia sanguina locala si netezeste pielea tratata. In urma unei sedinte de endermologie, pielea ramane mai ferma, mai stransa, mai tonifiata, iar musculatura corpului este mai bine definita.

Tratamentul combina utilizarea de role, care actioneaza ca un masaj profund asupra tesuturilor pielii, cu aspirarea. Astfel, in timpul endermologiei, grasimea subcutanata este descompusa, drenajul limfatic este accelerat, iar corpul elimina excesul de toxine si lichide.

2. Presoterapia

Presoterapia, cunoscuta si sub numele de terapie de compresie alternativa sau terapie de compresie pneumatica, este o tehnica mecanizata de drenaj limfatic, care combate retentia de apa prin aplicarea de compresie intermitenta pe una sau mai multe parti ale corpului (de regula, pe picioare, fese si abdomen).

Presoterapia reduce retentia de apa si ajuta organismul sa elimine toxinele si deseurile din tesuturile periferice (inclusiv din tesuturile pielii afectate de celulita), prin stimularea sanguina si limfatica intr-un timp foarte scurt. In urma unei sedinte de presoterapie, oganismul  expulzeaza in mod natural toxinele si excesul de apa.

Pentru ca celulita inseamna, in general, proasta circulatie a sangelui, retentie de apa si, in consecinta, acumulare de toxine, presoterapia este ideala pentru inlaturarea ei.

3. Smart lipo lipodissolve

Deoarece laserul ne ofera atatea beneficii in mentinerea tineretii pielii, de ce sa nu apelam la puterile sale pentru a indeparta celulita? Esteticienii de la Goskin au adus recent in clinica lor o tehnica prin care se poate elimina rapid si complet celulita, cu ajutorul laserului.

Smart lipo lipodissolve este un tratament non-invaziv, care topeste grasimea si remodeleaza armonios zonele tratate, fiind ideal pentru indepartarea pachetelelor de grasime inestetice din zona genunchilor, barbiei, bratelor, feselor, coapselor si abdomenului.

4. Lipoliza prin bioelectrostimulare 

Aceasta este o alta procedura non-invaziva si sigura pe care o folosesc specialistii de la Goskin pentru a combate cu succes celulita. Prin aplicarea unor microcurenti pe pielea din zonele ce necesita tratament, se creeaza o energie foarte puternica ce stimuleaza musculatura si arde grasimile.

tratamente anticelulitice goskin