Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 6 idei si destinatii de calatorie care iti vor schimba viata

Exista unele destinatii turistice ideale pentru relaxare si noi descoperiri, dar exista unele care iti pot schimba viata cu adevarat….

By AncaP , in Topuri din lume , at April 23, 2016 Tags: , , , , ,

Exista unele destinatii turistice ideale pentru relaxare si noi descoperiri, dar exista unele care iti pot schimba viata cu adevarat. Calatorii care sunt veritabile experiente de viata care te pot schimba cu adevarat. Iata cateva dintre ele.

COMPOSTELLE_PELERINAGE_CHEMINS_DE_SAINT_JACQUES_DE_COMPOSTELLE

O expeditie in munte. Foarte multe persoane au facut macar o data in viata o excursie la munte. Dar o adevarata calatorie la munte inseamna o expeditie pe un munte foarte inalt, precum Kilmanjaro sau Everest. Este vorba despre o adevarata proba atat fizica cat si psihica. O calatorie ascensionala care iti poate schimba viata cu adevarat.

India. Printre cele mai enigmatice, mai intense si mai bulversante destinatii turistice se numara India. O tara care seamana cu un continent, cu un miliard de locuitori, cu peste o suta de dialecte si de limbi, cu cea mai mare varietate culturala si cu peisaje care te invita mereu la evaziune.

O calatorie singur. Daca vei alege sa calatoresti singur, te vei putea bucura de o experienta unica, total diferita de celelalte. O forma de calatorie care te invita la socializare si la deschidere.

Un pelerinaj. O alta forma de calatorie care iti poate schimba viata cu adevarat. Un pelerinaj pe celebra ruta Santiago de Compostella sau cea care duce la Fatima in Portugalia este o veritabila experienta care iti va schimba viata. Vei avea mai mult timp sa stai singur cu tine, cu gandurile tale, deci am putea spune ca este si o veritabila calatorie interioara.

O calatorie de mai multe luni. Calatoriile sunt cel mai adesea de doar o saptamana sau doua. Dar o calatorie de o luna sau mai mult este cea care iti poate schimba cu adevarat perceptia asupra lumii. Poti pierde notiunea timpului, nu mai trebuie sa tii cont de ziua in care te vei intoarce si te poti scufunda 100% in cultura tarilor pe care le traversezi.

O calatorie doar cu un rucsac in spate. Daca nu iti doresti o calatorie luxoasa ci una extrem de interesanta, te poti echipa doar cu un rucsac in spate si poti pleca in descoperirea lumii mari. 100% aventura, adrenalina si experiente unice.

 

 

Comments

comments