Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii pentru vara anului 2016

Sa lenevesti pe o plaja demna de o carte postala, sa explorezi jungla, sa cunosti sau sa iei contact cu…

By AncaP , in Topuri din lume , at April 20, 2016 Tags: , , , , ,

Sa lenevesti pe o plaja demna de o carte postala, sa explorezi jungla, sa cunosti sau sa iei contact cu alte culturi minunate… ce poate fi mai frumos pentru cea mai minunata vacanta in vara anului 2016?

prima

Poti descoperi in cele patru colturi ale lumii destinatii de vis care iti vor permite sa imbini de minune soarele cu marea, cu relaxarea, cu peisajele care iti vor taia respiratia, dar si cu descoperirile culturale.

10302099-la-croatie-multiculturelle-et-nature

Croatia, multiculturala si cu o natura minunata. Cu coasta sa foarte decupata de-a lungul Marii Adriatice, cu aproximativ 698 de insule si 389 insulite, Croatia este o destinatie celebra pentru multitudinea sa de golfuri paradisiace si insorite. La jumatatea drumului dintre Europa Centrala si Occidentala, aceasta destinatie se descopera prin Dubrovnik, cu influente venetiene si slave, Zagreb sau stradutele medievale ale Istriei.

Scotia, un pamant minunat al legendelor. Iata o destinatie turistica departe de soare, unde vei descoperi cele mai vaste intinderi de natura salbatica, cu cele mai frumoase castele milenare. Aici trebuie sa descoperi misteriosul Loch Ness, trenul care leaga Fortul William de Glenfinnan, ruinele Dunnotar Castle si multe altele.

minorca

Menorca cea autentica. Departe de Ibiza, Menorca este insula care s-a pastrat cel mai bine din Arhipelagul Baleare. Este o destinatie de vis pentru toti cei care iubesc natura, insula fiind marginita de golfuri salbatice scaldate de apele translucide ale Marii Mediterane. Poti descoperi si cele mai frumoase satucuri traditionale dar si un patrimoniu arheologic minunat.

Malaiezia, un pamant al contrastelor. Cladiri ultra moderna in Kuala Lumpur sau casute cu o arhitectura coloniala, plaje cu ape turcoaz si Insulele Perenthian, jungla Parcului National Taman Negara, una din cele mai vechi paduri tropicale din lume… ai ce descoperi aici.

slovenia

Slovenia, pamantul verde al Europei Centrale. Intre Mediterana si Europa Orientala, Slovenia este o destinatie turistica minunata cu o multime de posibilitati. Varfuri inzapezite, Coasta Adriaticii, o natura cu peisaje sublime, grote de calcar minunate, parcuri natural, pitorescul lac Bled… aici ai de unde alege.

Sardinia, o frumusete salbatica. Un pamant salbatic marginit de o mare in nuante de smarald, cu cele mai frumoase golfuri in nuante de auriu, cu citadela Caglirari, Sardinia este cea mai frumoasa destinatie pentru aceatsa vara.