Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 6 destinatii pentru fanii Game of Thrones

De fiecare data, intre finalul unui sezon si debutul unui alt sezon nou, fanii unui serial trebuie sa astepte destul…

By AncaP , in Topuri din lume , at April 12, 2016 Tags: , , , , , , , ,

De fiecare data, intre finalul unui sezon si debutul unui alt sezon nou, fanii unui serial trebuie sa astepte destul de mult timp. Cea mai buna modalitate prin care ar putea sa isi ocupe timpul liber? Sa viziteze destinatiile unde s-a filmat celebrul GOT.

goy

Vei avea ocazia astfel sa descoperi peisaje magnifice in care au fost filmate momentele tale preferate, sa iti imaginezi cum au fost filmate si sa simti ca faci si tu parte din serial.

malta

Malta. Incepem cu sezonul 1 din celebrul serial. Capitala malteza, Mdina a fost aleasa sa reprezinte orasul Westeros in serial. Aici sunt o multime de cladiri istorice care se potrivesc perfect cu universul medieval si exotic din Game of Thrones. Podul de aici,
Piazza Mesquita sau Palatul Verdala sunt locuri mitice din serial.

Irlanda de Nord. Cu 300 de zile de ploaie pe an, acest loc cu cer gri, innorat aproape mereu a fost un loc de vis prezentarea unor teritorii reci sau chiar dure din Cele sapte regate. Cei care adora familia Stark trebie sa ajunga in oraselul Downpatrick unde se afla Castelul Ward. Un alt loc important- castelul Audley si padurea din jurul sau.

islanda

Islanda. Islanda, un teritoriu rece si vulcanic, este un alt loc ideal pentru decorurile din Game of Thrones. Höfðabrekkuheiði, lacul Myvatn, ghetarii Myrdalsjokull si Vatnajökull sunt principalele locuri unde s-a filmat in Islanda. Foarte multe scene au fost realizate la celebrul lac Myvatn si in Parcul National Skaftafell din partea de sud a tarii.

Croatia. Pentru sezoanele 2, 3, 4 si 5 trebuie sa ne mutam in Croatia. Mai ales la Dubrovnik si la Lokrum. Marea de la intrarea in Dubrovnik a fost folosita pentru batalia de la Nera si Fortul Lovrijenac s-a transformat in Noul Donjon Rosu.

spania

Spania. Incepand cu sezonul 5, Spania intra si ea pe lunga lista a locurilor unde s-a filmat Game of Thrones. Cum istoria Dornei este inspirata direct din cea a Spaniei Medievale numai bine. Majoritatea scenelor au fost filmate la Sevilla. Dar si orasul Osuna.

Maroc. Serialul GOT a fost filmai nu numai in Europa, ci si in Maroc. Numeroase scene din sezonul 3 au fost filmate aici, mai ales in celebrul Essaouira.