Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 10 destinatii insorite pentru primavara-vara anului 2016

Lumea e plina de surprize, de comori si de cele mai frumoase destinatii care doar asteapta sa fie descoperite. Nu…


Lumea e plina de surprize, de comori si de cele mai frumoase destinatii care doar asteapta sa fie descoperite. Nu stii unde sa calatoresti in primavara-vara anului 2016 pentru a profita de soare? Iti venim in ajutor cu cateva propuneri.

algarve

Algarve, Portugalia. Daca vrei sa profiti de cel mai frumos climat mediteranean si de o situare geografica care lungeste zilele si care te tine departe de precipitatii, aici trebuie sa ajungi. Plajele sunt cele mai frumoase aici. Este o destinatie must see in 2016.

Kyrenia, Cipru. In orasul Kyrenia, de pe coasta de nord a Ciprului climatul este mediteranean. Adica verile sunt foarte calduroase si fara precipitatii. Primavara vei putea profita de temperaturi mai moderate. Ideal pentru a descoperi falezele albe si marea de un albastru turcoaz minunat.

 abu

Abu Dhabi. Datorita vastelor sale peisaje desertice soarele este foarte puternic in Abu Dhabi. 3609 de ore de soare pe an, cu o caldura dogoritoare de la jumatatea lunii iulie… ideal pentru cei care vor sa se bronzeze tot anul.

Santa Fe, New Mexic. Daca vrei sa descoperi un oras care pare venit dintr-o alta epoca, aici trebuie sa ajungi. Timpul este excelent intreg anul.

costa

Costa del Sol, Andaluzia. O coasta care isi merita cu prisosinta numele. Cu 300 de zile de soare pe an, regiunea andaluza din Spania este unul din cele mai insorite locuri din Europa.

Fresno, California Centrala. La jumatatea drumului dintre Los Angeles si San Francisco, Fresno este cea mai frumoasa etapa dintr-un sejur minunat pe coasta de vest.

golf

Golful Anchor, Malta. Malta are un climat mediteranean foarte bland. Satul lui Popeye este o comoara ce trebuie sa fie explorata neaparat aici.

Alice Springs, Australia. Alice springs este inima rosie din Australia. Primavara este cel mai bun moment pentru a descoperi aici comorile naturale ale acestui desert.

yuma

Yuma, Arizona. Yuma este cel mai insorit oras din lume. Aleile sale de palmieri, temperatura medie anuala de 24 de grade si muntii sai salbatici te vor seduce cu siguranta in cel mai insorit oras din lume.

Sicilia. Capitala sa, Palermo nu te va lasa indiferent. Vei simti peste tot un parfum minunat de oregano.

 

Comments

comments