Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Mituri legate de bijuteriile la comanda

Probabil ca esti in cautarea unei bijuterii unice, pe care sa o poti numi “propria bijuterie”. Ai un design in…

By Razvan Nemesu , in Interesant , at April 22, 2016

Probabil ca esti in cautarea unei bijuterii unice, pe care sa o poti numi “propria bijuterie”. Ai un design in minte, care, pur si simplu, nu pare sa existe in niciun magazin de bijuterii la care ai fost? Acest lucru inseamna ca poti merge mai departe, adica sa iei in considerare ideea de bijuterii la comanda. Bijuteriile la comanda sunt facute o singura data si sunt personalizate pentru purtator. Oricine poate face o astfel de comanda, iar costul nu este atat de mare precum crezi.

Iata cateva mituri si conceptii gresite despre bijuteriile la comanda:

Toate bijuteriile care sunt personalizate sunt, de asemenea, scumpe. Nu exista nicio cale ca eu sa pot cumpara asa ceva.”

Acest lucru este valabil numai daca simti ca este. Bijuteriile personalizate sunt scumpe atunci cand te gandesti sa cumperi bijuterii extrem de valoroase, unice. La fel ca in magazinele fizice pe care le-ai frecventat, exista unele bijuterii scumpe, de peste 1000 de euro, dar exista si unele bijuterii cu preturi rezonabile, de circa 200 de euro sau chiar mai putin. Pietrele pretioase si metalul cu care vrei sa fie confectionata bijuteria vor reflecta valoarea si pretul piesei comandate. De pilda, bijuteriile cu diamante cu o claritate foarte buna si cu multe carate vor fi, de regula, mai scumpe decat celelalte bijuterii.

Oamenii de vanzari vor fi foarte insistenti.”

In ultimii ani, tehnicile de vanzare au devenit foarte agreabile pentru cumparator, vanzatorii nemaifiind insistenti si oarecum agresivi. In prezent, acestia sunt destul de permisivi, au rabdare cu potentialii clienti si le ofera o selectie vasta de optiuni si de preturi, facandu-i sa se simta confortabil. Vanzatorii stiu ca cercetarile au aratat ca, cu cat cineva este mai insistent si mai agresiv, cu atat are mai putine sanse de reusita. Prin urmare, agentii de vanzari sunt, in general, pasivi si te vor ajuta sa obtii informatiile cele mai oneste.

Pot gasi ceea ce imi doresc si in magazinele de bijuterii locale.”

Aceasta ideologie este foarte departe de adevar. Desi magazinele de bijuterii locale ar putea sa iti ofere ceva multumitor, niciodata nu vei fi satisfacut pe deplin cumparand produse de acolo. Cumparand bijuterii la comanda, insa, poti obtine produsele cu caracteristicile si specificatiile pe care ti le imaginezi.

Un alt lucru grozav legat de aceste elemente personalizate este ca acestea nu pot fi vazute nicaieri in alta parte. Asadar, atunci cand iti doresti o bijuterie deosebita, unica si frumoasa, nu ezita si cumpar-o la comanda.

Comments

comments