Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase plaje din Cipru

Chiar daca Cipru este cunoscut in special pentru patrimonial sau cultural bogat este, in egala masura, o destinatie balneara la…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 29, 2016 Tags: , , ,

Chiar daca Cipru este cunoscut in special pentru patrimonial sau cultural bogat este, in egala masura, o destinatie balneara la moda. Cu 320 de zile de soare pe an, fiecare turist in parte isi poate gasi cu usurinta plaja viselor.

Fig Tree Bay cu apa sa cristalina

Situata la Proratas, in partea de sud-est a Ciprului, aceasta frumoasa plaja de nisip fin este reputata pentru apele sale limpezi, perfecte pentru scufundari, pentru a pleca in cautarea numerosilor pesti ascunsi in colturile stancoase.

konnos

Konnos Bay cu grotele sale marine

In sanul Parcului National Cape Greco se afla plaja Konnos. Apa translucida, grote marine, peisajul iti taie pur si simplu rasuflarea. Aceasta rezerva dispune de o micuta plaja cu nisip fin, ideala pentru relaxare.

Nissi Beach cu atmosfera sa placuta

Aceasta plaja este situata in statiunea balneara Ayia Napa, in partea de sud-est a insulei. Reputat pentru viata sa nocturna, acest orasel de la malul marii dispune de o plaja magnifica, marginita de baruri care difuzeaza muzica de-a lungul intregii zile. Daca iti doresti sa iti petreci vacanta cu picioarele in nisip, acest loc este ideal pentru tine.

La 15minute distanta de Nissi Beach descopera Water World, un parc acvatic spectaculos care ii va fascina pe cei mari si pe cei mici deopotriva.

limnara

Limnara Beach pentru a te bronza in liniste

In apropiere de Ayia Napa se afla Limnara Beach, o plaja magnifica de nisip fin unde te poti relaxa in voie, departe de agitatie. O veritabila oaza de pace unde calmul si relaxarea sunt cuvintele de ordine. Recompensata cu un Drapel Albastru, Limnara Beach dispune de toate echipamentele necesare pentru a-ti oferi cea mai frumoasa experienta cu putinta.

Lara Bay cu broscutele testoase

O micuta bijuterie protejata, situata in partea de vest a insulei, la 30 de kilometri de Paphos, golful Lara se poate accesa prin intermediul unui drum pentru care sunt recomandate autoturismele 4X4. Insa acest periplu merita cu prisosinta: plaja cu nisip alb, apa limpede si o crescatorie de testoase unica in Europa. Te poti bronza in apropiere de cuiburile acestora.

pissouri

Comments

comments