Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase orase din lume

Revista americana Forbes a publicat in urma cu ceva timp lista oraselor desemnate drept cele mai frumoase de pe planeta….

By AncaP , in Topuri din lume , at March 21, 2016 Tags: , , , , ,

Revista americana Forbes a publicat in urma cu ceva timp lista oraselor desemnate drept cele mai frumoase de pe planeta.

cambridge

Cambridge

Orasul britanic Cambridge se afla in capul listei datorita farmecului sau legendary de oras universitar pe care a reusit sa il pastreze in ciuda trecerii timpului. Situat la 80 de kilometri distanta de Londra, acest oras de marime medie adaposteste o multime de gradini somptuoase. In plus, universitatea infiintata in anul 1281 a reusit sa isi pastreze prestigiul pana in prezent.

 tokyo

Tokyo

Orasul Tokyo si cei 32 de milioane de locuitori ai sai asigura turistilor care il viziteaza o relaxare totala, chiar daca capitala nipona nu adaposteste locuri turistice. Oras modern prin excelenta, acest templu al tehnologiei este marginit de cladiri si adaposteste 15 zgarie-nori ce au particularitatea de a-si schimba zilnic culoarea.

paris

Paris

Capitala Hexagonului si-a castigat locul in acest clasament datorita farmecului sau tipic frantuzesc si datorita strazilor mitice. Turistii apreciaza in special arhitectura perfect conservata a acestui oras. Place de la Concorde, Place de L’Etoile, Champs-Elysees, Montmartre sau Turnul Eifel…iata doar cateva din locurile ce pot fi vizitate in acest oras.

vac

Vancouver

Orasul canadian Vancouver este extrem de apreciat datorita frumusetii sale naturale si nenumaratelor parcuri pe care le adaposteste. Situat intre munti si malul de nord al Oceanului Pacific, Vancouver este considerat orasul ideal de locuit.

sydney

Sydney

Un alt oras situat la malul apei, Sydney este situat in cea mai populata zona din Australia. Opera sa si Harbour Bridge constituie doar doua din simbolurile cele mai cunoscute. Parcurile vaste si plajele constribuie la cadrul de viata placut al acestui oras cu climat temperat. Conform specialistilor in turism, Sydney este un oras ideal de vizitat in lunile Octombrie sau Noiembrie.

venetia

Venetia

Venetia si canalele sale isi merita locul in clasamentul celor mai frumoase orase din lume. Situat in partea de nord-est a Italiei, acest oras plutitor beneficiaza de o situare geografica pur si simplu exceptionala. Podul Suspinelor, Piata St. Marc, carnavalul sau si arhitectura sa fac din Venetia un punct de atractie care inspira si fascineaza turistii din lumea intreaga.

Comments

comments