Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 8 destinatii pentru printesa din tine

Ei bine, da. In ciuda imaginatiei lor debordante, cei de la Disney se inspira uneori din locuri reale, magice, pentru…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 17, 2016 Tags: , , , , , ,

Ei bine, da. In ciuda imaginatiei lor debordante, cei de la Disney se inspira uneori din locuri reale, magice, pentru a construi universul din cele mai frumoase basme. Iata un top al destinatiilor care o vor face pe printesa din tine sa viseze.

chilon

Castelul Chillon din Mica Sirena. Sirenele nu exista din pacate, dar castelul de pe plaja Printului Eric, da. Creatorii sai s-au inspirat din castelul balnear Chillon care se afla pe lacul Leman, in Elvetia. Un monument istoric ideal pentru o vizita magica.

Castelul Neuschwanstein, Bavaria, din Frumoasa din Padurea Adormita. Acest castel maiestuos din Bavaria a inspirst o multime de basme. Nu doar turnurile inalte ale acestui castel aflat la inaltime in Alpi te fac sa visezi. Cadrul natural compus din lacuri argintii si munti ofera un cadru mai mult decat magic.

cham

Castelul Chambord din Frumoasa si Bestia. Este cel mai vast si cel mai frumos castel din Loire. Stilul sau renascentist, gradina, parcurile si numeroasele sale camere in numar de 426 au inspirat creatorii Frumoasei si Bestia.

Angel Falls din filmul Up. Impresionanta cascada Angel Falls din Venezuela este survolata de simpaticele personaje din Up. Este cea  mai inalta cascada din lume, care ajunge pana la 970 de metri.

alcaza

Alcazar de Segovia, din Alba ca Zapada. Este un castel fortificat din Spania, o sursa de inspiratie pentru foarte multe castele din filmele Disney. Il poti vedea nu numai in Alba ca Zapada ci si in Cenusareasa.

Muntele St. Michel, Rapunzel. Muntele St.Michel din Normandia este cel care a inspirat castelul unde locuiesc parintii lui Rapunzel. Imposibil sa nu recunosti celebrul castel aflat pe o insulita stancoasa, in mijlocului golfului pazit de maree.

taj

Taj Mahal, Aladin. Iti amintesti de magnificul palat al sultanului din Aladin? Celebrul Taj Mahal din India a servit drept model. Nu este chiar un palat ci mai degraba un monument funerar construit de un imparat mongolez in memoria defunctei sale sotii.

Hotelul de Gheata din Frozen. Studiourile Disney s-au inspirat si din Tarile Scandinave dar si din Quebec pentru a crea cel mai frumos palat de gheata al Elsei din Frozen.

Comments

comments