Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 8 cele mai frumoase destinatii low cost

Vrei sa profiti de cele mai frumoase vacante si de cele mai minunate destinatii in 2016? Nu vrei sa iti…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 8, 2016 Tags: , , , , , , , ,

Vrei sa profiti de cele mai frumoase vacante si de cele mai minunate destinatii in 2016? Nu vrei sa iti faci o gaura imensa in buget? Iata unde trebuie sa ajungi.

guate

Antigua, Guatemala. O destinatie turistica minunata, aflata la poalele vulcanilor, pe platourile inalte din GuatemalA, un loc clasat in Patrimoniul Unesco care afiseaza bogatiile trecutului sau cu mandrete si eleganta. Vei descoperi aici o multime de fatade minunate ale trecutului colonial al orasului dar si cele mai frumoase vestigii, piete luxuriante….

Granada, Nicaragua. Este o veritabila carte postala vie. Are cele mai frumoase cladiri coloniale colorate, stradute pavate, biserici pitoresti si cele mai frumoase peisaje. Vulcanul Mombacho, Lacul Nicaragua sau Parcul National Archipielago Zapatera sunt adevarate minunatii pentru ochi.

ask

Ashkhabad, Turkemnistan. Este o capitala mai speciala, mai particulara, ciudata, bizara si abdsurda. Un oras inconjurat de un desert arid cu un numar halucinant de cladiri din marmura alba.

Montevideo, Uruguay. Cu cel mai agreabil climat, cu locuri de cazare foarte abordabile si cu Buenos Aires la orizont, capitala frumoasei Urugay este ce mai frumos amestec de art deco, de cladiri neo-clasice, de zgarie-nori si de periferii sic.

ieru

Ierusalim, Israel. Aici clopotele bisericilor rasuna in armonie, miresmele de tamaie se imbina cu cele ale mirodeniilor si soarele se reflecta pe Domul Stancii de pe Muntele Maslinilor. O calatorie in inima acestei cetati antice si spirituale care te va incanta.

York, Anglia. Ruine medievale, casa celebrei dinastii a Tudorilor, dar si legenda vikingilor… puburi traditionale, gradini pline de flori, un loc atipic, plin de romantism. Panorama de la inaltimea catedralei York este una superba. Muzeul Rail, parcul National North York Mork, casele vechi, stradutele pavate, sunt adevarat must see de aici.

uda

Udaipur, India. Somptuosul palat Rajput, templele magnifice si stradutele sinuoase fac din Udaipur o regina gratioasa aflata in inima unui peisaj foarte verde cu cele mai frumoase lacuri in jur.

Luang Prabang, Laos. O destinatie de exceptie incarcata cu istorie si traditii. O capitala in afara timpului care te va fermeca. Cantecele care se aud din templele cu acoperisuri rosii trezesc locuitorii de aici care sunt calmi si primitori, iar agricultorii si pescarii duc mai departe traditiile.

 

Comments

comments