Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Frumoasa Europa in 8 idei

Este foarte greu sa propunem doar 8 idei de destinatii turistice sau circuite din Europa, atat de diversificata si variata…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 7, 2016 Tags: , , , , , ,

Este foarte greu sa propunem doar 8 idei de destinatii turistice sau circuite din Europa, atat de diversificata si variata este oferta. Totusi, alegand un circuit din ideile noastre vei reusi sa descoperi sau sa redescoperi cele mai pretioase comori ale continentului nostru.

europa

Europa Centrala. Pleaca intr-un tur al Europei Centrale si te vei simti ca si intr-o carte de istorie in aer liber. In fiecare zi poti descoperi un nou capitol parcurgand cele mai frumoase capitale si descoperind situri istorice minunate. Berlin, Dresda, Praga, Viena, Budapesta, Cracovia sau Varsovia te asteapta cu magnificile lor atractii turistice.

Albania. Este cea mai de pret comoara a Mediteranei. Se afla pe drumul care leaga Orientul de Occident si a fost locul privilegiat pentru o multime de civilizatii. Vei descoperi astfel o multime de bogatii arhitecturale, coaste insorite, peisaje de munte, lacuri, paduri bogate dar si cele mai frumoase plaje,

sicilia

Sicilia. O destinatie aflata intre mare si munte cu cele mai frumoase vestigii antice, cu legende grecesti, cu statiuni balneare si celebrul vulcan Etna. Descopera Syracuse cu centrul sau istoric, Taormina cu panorama sa exceptionala, Palermo, orasul cu mii si mii de contraste si o multime de comori ascunse…

Irlanda. Irlanda este o destinatie cu adevarat magica. Portile colorate din Dublin si animatia sa, peisajle salbatice din Connemara, falezele vertiginoase din Moher… un circuit foarte ritmat si autentic intr-o tara la fel.

grecia

Grecia.¬†Aici trebuie sa descoperi neaparat cele mai legendare, cele mai clasice sau cele mai ascunse locuri de aici. Descopera Acropole, Cycladele, Aigai… locuri minunate intr-o tara impregnata de mitologie care promite un sejur colorat si colorat cu situri inscrise in Patrimoniul Unesco.

Romania cu legendele din Transilvania. Pe langa legenda celebrului Dracula si cele mai misterioase paduri din Carpati, tara noastra este locul unde se intalnesc mai multe culturi: slave, bizantine, occidentale si orientale cu un trecut foarte bogat. Aici se pot descoperi cele mai variate peisaje cu cele mai frumoase locuri impregnate cu istorie.

tari

Tarile Baltice. Un circuit minunat unde poti descoperi tari precum Lituania, Letonia, Estonia trei state mici cu bogati culturale si arhitecturale inca necunoscute care ofera cele mai fabuloase amintiri.

Norvegia cu magia trolilor. Cea mai frumoasa combinatie dintre mare si situri minunate- fiorduri, ghetari, panorame de carte postala, locuri clasate in Patrimoniul Unesco…