Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase palate/hoteluri pariziene

Cand luxul si rafinamentul isi dau intalnire in capitala indragostitilor, placerea nu este niciodata prea departe. Palatele pariziene, majoritatea transformate…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 16, 2016 Tags: , , , , , ,

Cand luxul si rafinamentul isi dau intalnire in capitala indragostitilor, placerea nu este niciodata prea departe. Palatele pariziene, majoritatea transformate in hoteluri ofera servicii de inalta calitate, camere spatioase, restaurante gastronomice, echipamente incredibile. Sa nu uitam de arhitectura si design care vin sa incoroneze aceasta perfectiune si aceasta excelenta din lumea hoteliera.

hotel-de-crillon-paris

Hotelul Crillon

Situat in Place de la Concorde, hotelul Crillon ofera un cadru prestigios cu peste 140 de camere. In aceasta claidre a avut loc celebra casatorie a lui Louis XVI. Tot aici s-a semnat actul de independenta al Statelor Unite in secolul 18. Inchis timp de doi ani, Crillon a fost redeschis in 2014.

 

The Peninsula  Parishotel-peninsula-paris

The Peninsula este un nou palat parizian, situat pe strada Kleber, in apropiere de Arcul de Triumf. Cu 200 de camere din care 34 sunt apartamente, acest nou hotel impresioneaza prin marimea sa, 33000m².

hotel-ritz-paris

Ritz

Cunoscut drept locatia preferata a vedetelor si a VIP-urilor din lumea intreaga, Ritz, situat in piata Vendome a fost inchis pana in 2014, an in care a fost redeschis propunand 103 camere din care 56 sunt apartamente.

hotel-le-meurice-paris

Meurice

Situat pe strada Rivoli, Meurice are vechime, este primul palat parizian. Cu 160 de camere din care 42 de apartamente, acest palat parizian este situat intr-o cladire veche, datand din secolul 18. Bucataria hotelului este renumita datorita chefului Alain Ducasse.

four-seasons-hotel-george-v-paris

Four Seasons Hotel George V

Situat pe strada cu acelasi nume acest hotel incredibil numara 244 de camere din care 59 de apartamente de lux pur si simplu magnifice. Decoratiunea interioara oscileaza intre clasicismul secolului 17 si romantismul secolului 19.

hotel-plaza-athenee-paris

Plaza Athénée

Plaza Athénée este situat pe strada Montaigne si si-a deschis portile in anul 1913. Actualmente, hotelul numara 145 de camere din care 45 de apartamente de lux. Decoratiunile variaza in functie de etajul in care te afli: art deco, clasicism sau romatism. Ai impresia ca te afli la o expozitie de arta, nu la un hotel.

 

Ce sa mai vorbim despre Bristol, Champs-Elysées, Cheval Blanc sau Lutetia? Magnifice pur si simplu…Dar tu? Ai avut sansa sa vezi unul din aceste hoteluri?

Comments

comments